• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

07.11.2019

20:39

KOGA ĆEŠ TI DA BIJEŠ?! Vučić o "studentima" Bastaću, Miljušu, batinašima: Nasilje vam je politički program, U SRBIJI TO NEĆE DA VAM PROĐE!

Politika

KOGA ĆEŠ TI DA BIJEŠ?! Vučić o "studentima" Bastaću, Miljušu, batinašima: Nasilje vam je politički program, U SRBIJI TO NEĆE DA VAM PROĐE!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras, komentarišući okupljanje ispred RTS tokom njegovog gostovanja, da je Srbija uređena zemlja i da su joj potrebni mir i normalnost

- Mi vas tolerišemo, ne zato što smo slabi, nego zato što hoćemo da pokažemo da je Srbija demokrtatska zemlja u kojoj niko neće biti ubijen kao Ranko Panić, koji je samo hteo da prošeta i iskaže nezadovoljstvo politikom tadašnje vlasti - rekao je Vučić iz Ženeve za tv Pink gde će učestvovati na Strateškom dijalogu o zapdnom Balkanu.

Na pitanje da li je realno da u nekoj demokratskoj zemlji studenti čekaju predsednika on je rekao da je to u redu, ali je zapitao:

- Šta studira onaj narkoman Branko Miljuš? Šta studira Bastać? A oni batinaši sa Karaburme?

Poručio im je i da odluče da li će da izigravaju lažne žrtve ili da biju, kako su neki to poručili.

- To ti je politički program, da nekoga biješ, nećes nikoga da biješ. Srbija će biti uređena zemlja - poručio je Vučić.

NAS OČEKUJU BROJNI SUSRETI, A PRIŠTINA... NISU ČAK NI DOŠLI... Vučić iz Ženeve: Biće teška borba, KRUCIJALAN NAM JE SUSRET SA MAKRONOM!



On je dodao i da mogu da skinu njegovu sliku, ali ne mogu da skinu auto-puteve koji su izgrađeni.

- Za Kosovo ću ja da se borim i da govorim šta su naši stavovi. Oni i ne kriju da se nisu bavili problemima našeg naroda - kaže Vučić i dodaje da taj deo srpske opozicije nije briga kako je ljudima u Leposavicu, Šrtpcu, Klini...

Na pitanje šta misli o reciprocitetu na kome insitra Aljbin Kurti, kaže neka on "gura svoj posao, jos da se ujedini sa Ðilasom..."

Podsetio je i na istraživanja javnog mnjenja.

- Oni znaju gde im je mesto - naveo je Vučić dodajujći da pokušavaju histerijom, jer nemaju program.

UPITNIK SA ALEKSANDROM VUČIĆEM OBORIO SVE REKORDE! Predsednika Srbije na RTS gledalo 1.778.000 ljudi (VIDEO)



Ponovio je i da je na RTS ušao iz Aberdareve ulice kao i pre toga, ističući i da ne postoji nikakav podzemni prolaz.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Major

pre 4 godine

Slusao sam Sinisu i ne mogu da verujem! Cak i za mene, koji sam takve ispade definisao kao agresivni primitivizam urbanog taloga to je malo previse. Zuta posast metastazira i pocinje da guta samu sebe. Tek sada vidimo koliko je bila "krpeljski uvrnuta" u sve pore javnog zivota, posebno u kulturi. Kazu, ne pada sneg da pokrije breg... Ne znam, recimo, sta znaci saopstenje za javnost glumackog drustva ( predsednistva sa velikim pitanjem sta je to uopste ) o zastiti gospodina Bjelogrlica i njegovih "slobodarskih" razmisljanja. Nemam sve lepe reci ovoga sveta za ovu vlast, ali se pitam da li smo to pod Svapskom okupacijom ili imamo vladu koju su glasali neki medju nama. Sta god mi o njihovom izboru mislili, pa i o njima samima. Jos uvek smo ravnopravni i svaciji glas jednako vredi. To je demokratija sa cijim propagiranjem su se upravo oni busali u grudi mada se ja licno slazem sa onim filozofima koji su demokratiju prokomentarisali recima: " Jebes ti sistem u kojem glas one trojice vredi vise od glasa nas dvojice"! Ovo lici na demokratski totalitarizam, a to je manje od koraka do Fasizma!

Izbori 2024

TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija