• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.11.2019

12:58

PITAĆU MAKRONA KO MOŽE U EU! NASTAVIĆEMO REFORME ZBOG GRAĐANA! Vučić iz Ženeve: Evropa je kao stari Rim, ne primećuje koliko su drugi gladni i žedni!

Politika

PITAĆU MAKRONA KO MOŽE U EU! NASTAVIĆEMO REFORME ZBOG GRAĐANA! Vučić iz Ženeve: Evropa je kao stari Rim, ne primećuje koliko su drugi gladni i žedni!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvuje u Ženevi na Strateškom dijalogu o Zapadnom Balkanu u organizaciji Svetskog ekonomskog foruma

Na skupu u Ženevi, pored predsednika Srbije, učestvuju i novi šef evropske diplomatije Žozep Borel, osnivač Svetskog ekonomskog foruma Klaus Švab i albanski premijer Edi Rama.

Vučić je za Pink rekao da nisu u stanju da odgovore na pitanje kada ih pitate kakva je naša budućnost.

- Mi ćemo da nastavimo reforme zbog naših građana i zbog naše budućnosti. Hoćemo da unapredimo našu ekonomiju. Želimo da nastavimo ubrzani rast. Mi ćemo zadržati naš rast na preko 3,6 odsto. Oni su za evro zonu smanjili sa 1,3 ma 1,1 odsto - rekao je Vučić.

(VIDEO) PALMEROV BRUTALAN GOVOR U ŽENEVI! Napljuvao EVROPSKU UNIJU, a POHVALIO SRBIJU!

 

Predsednik Srbije najavio je novi susret za ponedeljak sa predsednikom Francuske Makronom koga će upitati ko može u EU.

Predsednik Vučić se još jednom zahvalio mađarskim prijateljima.

- Ponosim se pozicijom Srbije i našom politikom. Daću vam poslednju vest - instistiraću da idem sa Anom u skupštinu Srbije da uokvirimo ono što je naša politika i da svuda sa ponosom to ističemo. Idemo u skupštinu da razgovaramo o svim spoljnopolitičkim temama, i o EU i o vojnoj neutralnosti, ali i drugim regionalnim. Ja se ponosim našom pozicijom - poručio je Vučić u uključenju iz Ženeve.

(FOTO) VUČIĆ NAJAVIO SJAJNU VEST IZ ŽENEVE: U Srbiji se otvara Regionalni centar za četvrtu industrijsku revoluciju!

 

- Rekao sam jednom zapadnom političaru. Ljudi podsećate na stari Rim, kad uživate u lepoti i fonatanama, onda ne primećujete koliko su drugi gladni i žedni. Mi smo jednako potrebni EU koliko oni nama. Ali sam im rekao da je to njihova stvar. Oni nama drže predavanja, može im se, mi smo gubili 30, 40 godina ne znam ni šta smo radili - rekao je Vučić.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija