• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.11.2019

17:35

(VIDEO) REŠAVANJE KOSOVSKOG PROBLEMA SVE KOMPLIKOVANIJE! Dobromirović za Pink: Bliže se predsednički izbori u SAD, to otežava Srbiji!

Politika

(VIDEO) REŠAVANJE KOSOVSKOG PROBLEMA SVE KOMPLIKOVANIJE! Dobromirović za Pink: Bliže se predsednički izbori u SAD, to otežava Srbiji!

Podeli vest

Milan Dobromirović, urednik političke rubrike u Informeru osvrnuo se na to da je mnogo ljudi u Haški tribunal otišlo, i da ih je mnogo bilo saslušano, kao i da mi i dalje nemamo nijednu optužnicu, te da se na tom polju ne dešava ništa. Kako je on ukazao položaj Srbije kada je u pitanju rešavanje kosovoskog problema biće sve gore i komplikovanije jer se polako bliže predsednički izobri u SAD

- U Vašingtonu imamo dve frakcije koje imaj udve priče koje su slične samo u tome da je Kosovo nezavisna država, a šro se tiče rešenje to je potpuno različito. Tramp bar je tkao rekao, al ii Grenel u nekoliko navrata rekli us dea s ene protive razgraničenju, ne protive se ni podelom Kosova – rekao je Dobromirović i dodao da se mi treba,da se zapitamo sa kime od njih dvojice mi treba da razgovaramo. 

OHRID "POD OPSADOM" DOČEKUJE SUSRET TROJICE LIDERA! Građani sa nadom očekuju rezultate od zajedničkog sastanka Vučića, Zaeva i Rame!

- To je ono što strani stručnjaci nazivaju borbom Donalda Trampa između njega i njegove administracije na jednom mestu i duboke države na drugom mestu. Mi imamo dva specijalna izaslanika, imamo ovog Palmera, i Grenela ambasadora američkog u Nemakoj – objasnio je on i dodao da je Grenel taj koji govori ono što Tramp misli, a da je ono što Palmer govori ono šro Stejt dempartment misli.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17