• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.11.2019

20:25

ZA TAČIJA NEMA MESTA U OHRIDU! Šef lažne države poručio Zaevu da neće biti na sastanku lidera Zapadnog Balkana!

Politika

ZA TAČIJA NEMA MESTA U OHRIDU! Šef lažne države poručio Zaevu da neće biti na sastanku lidera Zapadnog Balkana!

Podeli vest

Predsednik privremenih institucija u Prištini Hašim Tači rekao je da tzv. Kosovo neće učestvovati na sastanku lidera Zapadnog Balkana u Ohridu, prenosi RTK2

Tači je u telefonskom razgovoru rekao premijeru Severne Makedonije Zoranu Zaevu da tzv.Kosovo ne učestvuje na samitu, saopšteno je iz Tačijevog kabineta.

U Ohridu se večeras održava trilateralni sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Severne Makedonije i Albanije, Zorana Zaeva i Edija Rame posvećen inicijativi za slobodan protok ljudi, robe, usluga i kapitala.

Liderima tri zemlje trebalo bi da se sutra pridruže i predsedavajući Saveta ministara BiH Denis Zvizdić, kako je Tanjugu ranije rečeno u Zvizdićevom kabinetu, dok će Crnu Goru, koja ima rezerve prema ovoj inicijativi, predstavljati ministarka ekonomije Dragica Sekulić.

Učešće tzv. Kosova, na kojem insistira Albanija, do sada je bilo pod znakom pitanja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Merlin

pre 4 godine

Ruku na srce taci j..20 godina srbiju i mnoge ostale zemlje

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija