• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.11.2019

22:07

PRETI, PLJUJE I PSUJE PREKO SVAKE MERE ... Tviter će ukinuti Sergejev nalog!?

Politika

PRETI, PLJUJE I PSUJE PREKO SVAKE MERE ... Tviter će ukinuti Sergejev nalog!?

Podeli vest

Društvena mreža Tviter najverovatnije će ovih dana obrisati nalog glumca i lidera PSG Sergeja Trifunovića, i to zbog uvreda, pretnji i govora mržnje koje skoro svakodnevno objavljuje na ovoj mreži, otkriva Informer!

Prema našim proverenim saznanjima, brojni korisnici Tvitera prijavili su Trifunovića zgroženi skandaloznim verbalnim ispadima šefa PSG. Neki od njih preveli su na engleski najstrašnije Sergejeve tvitove i poslali ih administratorima, a naročito one u kojima, kršeći sva pravila Tvitera, brutalno vređa predsednika Srbije.

"Ti si pi*kica, ne da izađeš sa mnom na TV duel, ti si pi*kica da uđeš na vrata televizije. Nema od tebe ni mojega, Vučiću", napisao je Trifunović 5. novembra posle gostovanja predsednika Aleksandra Vučića u emisiji "Upitnik" na RTS, što je bila poruka zbog koje su administratori Tvitera pokrenuli istragu.

TUŽILAŠTVO NEZAVISNO OD VLASTI, ALI NIJE OD ĐILASOVIH ZAHTEVA! Vulin: Kada su ljotićevci upali u RTS, kada su pozivali na silovanje, onda niste rekli ni reč!

Foto: Tviter

Reagujući po brojnim prijavama tviteraša, administratori Tvitera su odlučili da je lider PSG objavljivanjem silnih napada, pretnji i uvreda prekršio pravila ove društvene mreže.

"Hvala još jednom što ste nas obavestili. Istragom smo utvrdili da je ovaj nalog prekršio pravila Tvitera", stoji u odgovoru Tviterovih administratora i navodi se da će neprimereni sadržaj biti obrisan.

Foto: Tviter

Analitičar Dejan Vuk Stanković smatra da Trifunović psovkama i vulgarnostima koje izgovara i postavlja na društvenim mrežama pokušava da izgradi prepoznatljiv politički imidž.
- Očigledno je i da zbog te želje za prepoznatljivošću on nema moralnih obzira i spreman je da kaže i uradi bilo šta. Pritom je nesvestan da nanosi ogromnu štetu političkom životu Srbije - ističe Stanković, dodajući da je na Tviterovim administratorima da odluče da li će mu zaista blokirati nalog ili ne:
- Videćemo šta će od toga biti. Ali ono što se već sada vidi je to da Trifunović pokazuje znake nervoze. U političkom životu istrajnost i strpljenje jesu ključ uspeha, a on pokazuje da ih nema, pa samim tim nema ni talenta za političara - zaključuje Stanković.
 

VESIĆ ODGOVORIO ĐILASU: Nemoj samo ti da pričaš kako se vode gradska preduzeća!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Што му неко не напише текст...?! Он је одличан глумац, али само на туђе текстове...!

Ljubiša

pre 4 godine

A,'99.plakao (bukvalno) i molio Vučića da pobegne iz Srbije da ga ne mobilišu,a zna da se Vučić toga seća...ne kažu naši stari za džabe,''Rani kuče,da te posle ujede''...dezerter najobičniji.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija