• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

11.11.2019

18:12

OVI SU SVI ZA LUDNICU! NAJBOLESNIJA PRETNJA 'DVERISTA':  Migranti da siluju ćerke članova SNS!

Politika

OVI SU SVI ZA LUDNICU! NAJBOLESNIJA PRETNJA 'DVERISTA': Migranti da siluju ćerke članova SNS!

Podeli vest

Dragan Spasić, bliski saradnik Boška Obradovića i šef odbora Dveri iz Trgovišta, javno pozvao da se napravi popis 'uticajnih SNS lica' i da se njihove ćerke i žene daju migrantima da bi ih silovali

Obradović na Tviteru objavio da je Spasić smenjen, ali taj ludak je ostao član Dveri!?!

Psihički poremećeni

U SZS se ne nalaze samo primitivni i agresivni već očigledno i psihički ozbiljno poremećeni ljudi
Jelena Vukoičić, politikolog


Funkcioneri pokreta Dveri, koji se deklarativno zalažu za porodične i tradicionalne vrednosti, nastavljaju da upućuju najstrašnije pretnje i uvrede ženama i deci.
Tako je Dragan Spasić, bliski saradnik Boška Obradovića i poverenik Dveri u Trgovištu, javno pozvao da se napravi popis 'uticajnih SNS lica' i da se onda migranti puste da siluju njihove ćerke i žene!


Neviđen skandal
Spasić je ovu bolesnu poruku objavio u petak uveče na svom Fejsbuk profilu, i to neposredno pošto se na jugu Srbije, u Vranju, sreo i zagrljen ponosno slikao sa Obradovićem!
- Treba napraviti popis uticajnih SNS lica i, posle promene vlasti, migrante naseliti u njihovim kućama, stanovima... dati im njihove ćere i žene da siluju - napisao je doslovce Spasić. Da je ovaj ludak u bliskim odnosima sa šefom Dveri, najrečitije govori činjenica da se na njegovom profilu može naći više slika sa Obradovićem.

Obradović pretio Vesiću linčom!

Za kakve se metode zalaže Boško Obradović, pokazuje njegova objava na Tviteru u kojoj je direktno zapretio linčom zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću. Obradović je podelio tekst o tome kako je razularena rulja u Boliviji razvlačila po ulici i na kraju polila farbom gradonačelnicu, poručivši:

- Neka se pripremi Vesić, gradonačelnica Beograda.

Lider Dveri u Trgovištu nije našao za shodno da se za svoj komentar izvini, niti da ga ukloni, već je čak nastavio da u sličnom maniru objavljuje statuse na Fejsbuku, targetirajući migrante i žene kao glavne mete. Iz Dveri su u subotu saopštili da su smenili Spasića sa stranačke funkcije u Trgovištu, ali ga nisu isključili iz pokreta, već je on i dalje član Obradovićeve stranke!


- Danas je, po hitnom postupku, IO Dveri smenio administratora odbora Dveri u Trgovištu Dragana Spasića zbog neprimerenih reči na ličnom Fejsbuk profilu... - napisao je Obradović na Tviteru, ali je ovog bolesnika zadržao u redovima svoje organizacije.


Ovo, nažalost, nije prvi put da lideri SZS prete silovanjem ženama i da za to prolaze bez ikakvih sankcija. Javnost je svojevremeno zgrozila poruka predsednika Đilasovog sindikata 'Sloga' Željka Veselinovića da premijerku Anu Brnabić treba da 'siluje više crnaca tek izašlih iz zatvora'!?! Sličnu poruku nedavno je uputio i funkcioner SZS Nebojša Aleksić, koji je silovanjem zapretio državnoj sekretarki u MUP Biljani Popović Ivković. Aktivisti Dveri su, podsetimo, i fizički napali novinarke TV Pink Maru Dragović i Gocu Uzelac.

Moj ugao

VLADIMIR ORLIĆ
POSLANIK SNS


Agresivna i histerična manjina koju predvode Đilas, Jeremić i Obradović u našem društvu otvoreno promoviše netrpeljivost, agresiju, nasilje i netoleranciju za političku i bilo kakvu drugu različitost.

Teška patologija
Komentarišući najnovije pretnje, politikolog Jelena Vukoičić kaže da na ovom primeru vidimo za kakve se vrednosti Obradović i njegove Dveri zalažu.
- Ovakvo ponašanje ne samo da prelazi sve granice nego već duboko zalazi u mračnu, patološku zonu, što je jako zabrinjavajuće i moralo bi da postane predmet interesovanja nadležnih pravosudnih, ali i zdravstvenih institucija. Očigledno je da se u SZS nalaze ne samo primitivni i agresivni već i psihički ozbiljno poremećeni ljudi jer ovakve gadosti ne može da napiše ili kaže neko ko je psihički zdrava i stabilna osoba. To što je dotični blizak saradnik lidera Dveri Boška Obradovića samo po sebi govori kakve su Dveri organizacija i za kakve se vrednosti zalažu - ističe Vukoičićeva.

Ovako SzS tretira žene

* Željko Veselinović, koalicioni partner SZS i lider sindikata "Sloga" pretio je Ani Brnabić:

"Draga fikus premijerko želim ti da te jednom Mitrović zatvori u 'Zadruzi' u četiri zida bez ključa sa jednim obdarenim Afroamerikancem tek puštenim iz zatvora i da taj šou narod gleda jedno par meseci, pa da vidim da li bi posle toga branila najgori ovozemaljski šljam"


* Nebojša Aleksić, blizak Đilasovom Savezu za Srbiju pretio je Biljani Popović Ivković:


"Mačko, izgleda da ti se dopadaju Dragan Đilas, Boško Obradović, Željko Veselinović. Ali, mačko, mi smo braća, sve delimo, ne možeš do lidera dok kod mene ne prođeš proveru kvaliteta donjeg trapa. Bolesna si ti u glavu, dobra si samo za navlačenje. A šta kažeš na jedno jutarnje štelovanje donjeg trapa, ono na zornjaka, brzinski?! 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
u pravu si

pre 4 godine

ovakvi se u normalnim drzavama ... zna se sta..?

Ljubiša

pre 4 godine

A,šta na to kažu kovert-tužioci?Kako ništa?Pa za ove ludake Vacićeve pretnje su smešne,a kovert-tužioci samo što nisu proglasili vanredno stanje.

Kalimero

pre 4 godine

U svakoj normalnoj državi taj psihopata i ludak bi u roku od sat vremena po objavi takvog komentara bio uhapšen i smešten u zatvor. Na žalost, pošto je u Srbiji "diktatura", takvi prolaze bez bilo kakvih posledica nego još dobiju i ohrabrenje u ćutanju nadležnih institucija. Najstrašnije u svemu tome je što ELITA okupljena u SzS nije izrekla ni jednu jedinu reč kritike ili ograde od takvih primitivaca i ludaka u sopstvenim redovima. Gde je sada Jeremićeva "ucveljena i povređena gospođa" da organizuje konferenciju za štampu i protestuje? Čude se zašto im rejtinzi iz dana u dan padaju i zašto ih narod ne želi? Kriv im je Vučić?

Sumadinac

pre 4 godine

Covece ma hapsi jednom ova Go...a muss mi je vise od ovih Psihopata,mada psihopata je blaga rec za ovu gamad.

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Za Boška Obradovića, Dragana Đilasa, Sergeja Trifunovića i ostale iz opozicionih stranaka će glasati članovi i aktivisti nevladinih organizacija koje su finansirane sa Zapada, Vesna Pešić, Latinka Perović, Jugoslav Ćosić i svi ostali iz takozvane druge Srbije.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija