• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

11.11.2019

07:10

NAPREDNJACI UBEDLJIVO NAJJAČI! Istraživanje Faktor plusa: SNS bi osvojila 52,8 odsto glasova, većina građana protiv bojkota izbora!

Politika

NAPREDNJACI UBEDLJIVO NAJJAČI! Istraživanje Faktor plusa: SNS bi osvojila 52,8 odsto glasova, većina građana protiv bojkota izbora!

Podeli vest

Više od 60 posto građana, od onih koji izlaze na izbore, nije za bojkot, a među strankama i dalje ubedljivo vodi SNS sa 52,8 posto glasova, pokazuju rezultati najnovijeg istraživanja agencije "Faktor plus"

Kako prenosi Blic, među onim koji izlaze na izbore, 63 posto je protiv bojkota, 14 posto je za bojkot i neće izaći na izbore, 12 odsto je za bojkot ali je moguće da izađu na birališta, dok 11 posto ispitanika nije odgovorilo.

Na pitanje da li očekuju da bojkot izbora uspe, 60 posto ispitanika je odgovorilo negativno, 12 posto misli da će uspeti, a 28 odsto ne zna.

Istraživanje o rejtingu stranaka, potvrdilo je ubedljivu većinu SNS-a, za koju bi glasalo 52,8 odsto građana.

Cenzus bi prešli još SzS sa 10,3 odsto, SPS sa 9,7 i PSG-SMS sa 6,3 posto.

MAKRON ĆE POGURATI "MALI ŠENGEN"! Milivojević: Vučić će od francuskog predsednika dobiti tri vrste podrške

Na izbore bi, da se održavaju u nedelju, izašlo 46 posto ispitanika, 37 posto ne bi, dok 17 posto još ne zna.

Istaživanje Faktora plus rađeno je telefonom od 2. do 8. novembra, a učestvovalo je 1.200 ispitanika iz centralne Srbije, bez KiM.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija