• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/centralmedia.rs

12.11.2019

16:15

RASELJENI SA KIM: Nastavak genocidne politike kosmetskih Albanaca

Politika

RASELJENI SA KIM: Nastavak genocidne politike kosmetskih Albanaca

Podeli vest

Koalicija raseljenih lica sa Kosova i Metohiji na sednici u Jagodini ocenila odluku CIK tzv. Kosova o nepriznavanju glasova raseljenih lica na izborima kao nastavak genocine politike kosmetskih Albanaca.

- Najoštrije smo osudili odluku CIK tzv. Kosova o nepriznavanju glasova raseljenih lica sa prostora Kosova i Metohije, odnosno dq se izbrišu i ne budu deo konačnih rezultata izbora. Ovo je ponovno proterivanje već proteranih Srba sa KIM. Satiranje svakog traga prognanih Srba i to je cilj Albanaca. Satiranje svakog traga Srba da su živieli na KiM. Sa druge strane, to je urađeno smišljeno kako bi u parlament uveli Fatmira Ljimaja, koji je ubijao i klao srpske majke i civile, o tome je vodio dnevnik. Na osnovu poništenin glasova raseljenih Srba, zločinac je doveden u poziciju da uđe u parlament. Cilj im je bio da ponovo uvedu zlčince u parlament, a proteranim Srbima izbriš svaki trag -  izjavio je predsenik te koalicije Miloš Stojković. 


TAČI TRAŽIO MEĐUSOBNO PRIZNANJE, VUČIĆ MU ODGOVORIO: "SRBIJU SU SVI PRIZNALI"! Evo šta se dešavalo na sastanku kod Makrona

Koalicija raseljenih je podržala Srpsku listu i aktivno radila u izbornoj kampanji. Članovi koalicije su glasali za Srpsku listu i ovo je sada za njih ponižavajuće, dodatno progonstvo, jer Albanci zele da potpuno unište i satru bilo kakav trag postojanja Srba na KIM. 

- Doneli smo odluku da se obratimo pismom svim ambasadama zemalja EU, gde ćemo ukazati na kršenje naših ljudskih prava, a to je osnovni sistem vrednosti i pricip EU. Pokušaćemo da ukažemo na satiranje i stradanje Srba na KiM i progonstvo. Ovo je nastavak genocidne politike kosmetskih Albanaca. Za nas je nedopustivo da oni koji su nas ubijali i klali uđu sada u parlament na uštb naših glasova. Ako je  to put ka pomirenju, onda pomirenja neće biti. Još jedno proterevanje, gaženje i ponižavanje Srba sa KiM sa ciljem da se uništi svaki trag zločina Albanaca prema Srbima i još gore da se žrtve optuže za sopstvenu smrt, proterujući 300 hiljada Srba uz prećutnu saglasnost međunarodne zajednice - rekao je Stojković. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija