• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

15.11.2019

10:42

OTKRIVENA FARSA ŽUTOG TAJKUNA! Đilasovci napadaju policajca koji je hapsio Dabovićkinog brata zbog droge! Evo zašto se zamenik načelnika SBPOK Goran Papić našao na udaru SzS!

Politika

OTKRIVENA FARSA ŽUTOG TAJKUNA! Đilasovci napadaju policajca koji je hapsio Dabovićkinog brata zbog droge! Evo zašto se zamenik načelnika SBPOK Goran Papić našao na udaru SzS!

Podeli vest

Zamenik načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) Goran Papić juče je bio glavna tema napada Boška Obradovića! U tome ga je podržao i Dragan Đilas, a kako „Alo!“ saznaje, ne baš slučajno

Papić je rukovodio akcijom hapšenja u to vreme Đilasovog šuraka Milana Dabovića, zbog šverca kokaina!

Milan Dabović, rođeni brat košarkašice Ane, koja je u to vreme živela sa Đilasom, uhapšen je u septembru 2016. u akciji SBPOK-a na Brankovom mostu sa više dva i po kilograma narkotika.

- Hapšenje je usledilo posle višemesečnog rada operativaca SBPOK-a. Tog dana bila je povelika jurnjava za njim kroz grad. Očekivalo se da će možda otkriti za koga je prenosio drogu, ali je on već na samom privođenju Papiću i ostalim policajcima pretio Đilasom, pitao ih znaju li ko mu je šurak i poručivao da će dobro upamtiti kome su se zamerili - otkriva naš izvor.

U javnosti je više puta zabeleženo da je Đilas dovozio svoju tadašnju devojku Anu u posetu Milanu u CZ. Iako je porodica tvrdila da je Milan navodno nosio drogu jer je imao previše poverenja u svoje prijatelje koji su ga prevarili, sam Milan nikada nije otkrio ko su ti prijatelji, ukoliko zaista postoje. Nakon što je osuđen, Apelacioni sud u Beogradu potvrdio mu je u decembru 2017. presudu na šest godina zatvora, ističući da mu je odbrana tokom suđenja bila neuverljiva.

(VIDEO) UZBUNJIVAČ IZ KRUŠIKA SAM SEBE RASKRINKAO! Aleksandar Obradović otkrio da je sve što je rekao PRLJAVA KAMPANJA!

 

Mediji bliski Đilasu bavili su se pre desetak dana incidentom, za koji se u skladu sa zakonom ispituje postupanje Gorana Papića, ali su u isto vreme pokušali i da iskonstruišu još jednu lažnu aferu za političke potrebe i plasiraju laž da je reč o kumu ministra Nebojše Stefanovića. Iako se o svemu odmah oglasila policija i demantovala da ministar ima ili je ikada imao ijednog kuma koji je pripadnik MUP-a, što je i sam ministar ponovio, danas je to ponovo postala tema za Boška Obradovića.

Foto: Tanjug

Lider Dveri je juče nanizao sijaset optužbi na račun Papića, nazivajući ga konobarom i kriminalcem i ponovio ponovo istu laž zvanu da se događaj u Zaplanjskoj zataškava jer je reč o kumu ministra Stefanovića, a potom i da je možda reč o kumu ministrove rodbine (?!). Ovim povodom oglasio se i Dejan Kovačević, načelnik UKP-a, koji je sa žaljenjem konstatovao da je reč o još jednom političkom napadu na pripadnike UKP-a i to u trenutku kada beleže najbolje rezultate u zapleni narkotika i hapšenju kriminalnih grupa.

- Iako je MUP pokrenuo sve zakonom predviđene mere protiv dvojice pripadnika UKP-a G. P. i T. A., kako bi se ispitalo njihovo postupanje 22. oktobra 2019. u Zaplanjskoj ulici, oni su danas postali tema političkih potkusurivanja. Oni su udaljeni s posla do okončanja disciplinskog postupka, koji je protiv njih pokrenut zbog utvrđivanja eventualnog postojanja nezakonite primene policijskih ovlašćenja, a o svemu je obavešten i Sektor unutrašnje kontrole koji sprovodi detaljnu istragu povodom ovog slučaja - rekao je Kovačević, dodajući da ne veruje da je iznošenje ovih već poznatih i demantovanih manipulacija u cilju pokušaja urušavanja ugleda UKP-a slučajnost jer je jasno da mnogima ne odgovara beskompromisna borba protiv kriminala i korupcije.

PUKLA TIKVA U DVERIMA! Boškićevi članovi se posvađali oko NOVCA! Obradovića ne podržavaju NI NJEGOVI NAJBLIŽI SARADNICI?!

 

Slučajno ili ne, tek ubrzo se oglasio i Dragan Đilas na svom Tviter profilu da podrži Boškove priče uz poruku: „Sve što je rekao Boško Obradović je tačno. Od prve do poslednje reči“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija