• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.11.2019

15:03

(FOTO) NISKO, BOLESNO I - ZLO! Ivan Ivanović fotomontažom na svom Instagramu otkrio koliko se RADUJE ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA PREDSEDNIKA VUČIĆA!

Politika

(FOTO) NISKO, BOLESNO I - ZLO! Ivan Ivanović fotomontažom na svom Instagramu otkrio koliko se RADUJE ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA PREDSEDNIKA VUČIĆA!

Podeli vest

Đilasov lični TV klovn, kvazi-voditelj Ivan Ivanović koji voli da glumi velikog opozicionara i mlitavu udarnu pesnicu demokratije, dokazao je i danas da u sebi nema ni trunku ljudskosti a da mu je humor potpuno nepoznata kategorija

U danu kada je cela Srbija stala uz svog predsednika, ujedinjena u željama za brz oporavak, Ivanović se pridružio šačici domaćih hejtera i ustašama iz "lijepe njihove" koji se naslađuju i raduju tuđoj nevolji! 

"DABOGDA UMRO"! Sramni komentari na hrvatskim portalima uz vest da je predsednik Srbije primljen na VMA!

Šatro duhoviti voditelj koji sve "svoje" fazone čita sa "idiota", jer su mu ih drugi napisali, pokušao je da bude duhovit a ispao je samo - zao. On je, naime, na svoj instagram profil postavio bestijalnu fotomontažu na kojoj su predsednik Vučić u bolničkom krevetu i vlasnik TV Pink Željko Mitrović koji stoji pored njega i napisao: 

- Ne brinite, u sigurnim je rukama.

Foto: printscreen

Nije to duhovito, Ivane. To je samo nisko, bolesno i - zlo!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
amadeus

pre 4 godine

Odavno je Ivan Ivanović oboleo od evromanije !!!

zora

pre 4 godine

Ja mu zelim da mecka zaigra pred njegovim vratima.

lence

pre 4 godine

ako si covek da li ti je nesto sveto.ko se raduje tudjoj bolesti taj nije ljudsko bice.

voja

pre 4 godine

Netreba nikome zeleti zlo jadni su to mozgovi ali sta reci to je lice i nalicje Srbije danas

Lala iz Banata

pre 4 godine

...Једини здрав хумор је: НА СВОЈ РАЧУН...Све остало је морбидно, саркастично или иронично... Иван Ивановић, нажалост своју, нема свој текст...Пишу му други а он интерпретира...Понекад успе... Нажалост, мали фрустрирани "Наполеони" увек имају проблем када се нађу у "сенци" кошаркаша ?! Тада им је једини спас да купе: ВЕЛИКУ ЛИМУЗИНУ у којој се осећају великим и моћним... Купите му велику белу лимузину, да излечи своју фрустрацију и постане... - ЧОВЕК...!

Mirjana

pre 4 godine

A, u cijim si ti rukama , Ivane ? Izdajnickim ! ?

Beki

pre 4 godine

Nekada sam gledao njegove emisije , bio je raznovrstan i zabavan a sad samo mu je Vucic u urtima svala druga rec Vucic , Vucic mora da mali ima kompleks na Vucicevu visinu . Uglavnom sad je dosadan i ne gledam ga ponekad ako ima dobrog gosta pa slusam sta gost prica.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija