• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.11.2019

18:31

SASUĆEMO VUČIĆU PET METAKA U LEĐA! Poziv na ATENTAT predsednika Srbije! Skandalozna objava aktiviste Lokalnog fronta! (FOTO)

Politika

SASUĆEMO VUČIĆU PET METAKA U LEĐA! Poziv na ATENTAT predsednika Srbije! Skandalozna objava aktiviste Lokalnog fronta! (FOTO)

Podeli vest

Šokantni potezi opozicije ne iznenađuju, posebno otkako je predsedniku Srbije bilo ugroženo zdravstveno stanje pa je završio na VMA. Čuli smo razne komentare o "željama za ozdravljenje" Vučića, ali ovo...

Vladan Slavković, aktivista Lokalnog fronta iz Kraljeva, pozvao je javno na ubistvo predsednika Srbije! 

- Možda je politički korektnije da mu saspremo pet metaka u leđa? I da se napijemo posle atentata? - pita se Slavković u šokantnoj objavi.

BAHATOST ŠABAČKOG ŠERIFA NEMA MERU! GO SNS: Zelenović priča o koktelima dok građani muku muče sa komunalnim problemima!

 

Foto: printscreen Twitter

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 4 godine

Храбро, а у леђа...? Види се одмах: витез, потомак храбрих Православних предака, који му се у гробу преврћу...

Sumadinac

pre 4 godine

Odmah hapsiti i pred sud za pretnju smrscu presedniku jedne drzave u pravnoj zemnji slidilo bi mu od 10 do 30 godina zatvora.

milovan

pre 4 godine

Zbog ovakve javno iznesene pretnje predsedniku drzave. U svakoj normalnoj drzavi sve ispod deset godina robije bi bilo smesno. Ali sreca njegova sto Srbija nije normalna drzava.

Vlado

pre 4 godine

Ima ova država policiju, tužilaštvo i sudstvo?! Vučiću I TI si kriv za to, jer si suprotno zakonu, tolerisao upad ovih huligana u policijsku stanicu, RTS, predsedništvo ...!

laki

pre 4 godine

vidi se iz kog miljea si. iz zasede u ledja. ti si onaj soj sto čoveka nesme da pogleda u oči. svirace ti klavir.

milan lala

pre 4 godine

Ovakve opasne izjave bez momentalnog hapsenja i sudskog epiloga / teske robije , pokazuju da Srbija ipak nije pravna drzva i da u Srbiji sudsku vlast i tuzilastvo i dalje drze tajkuni. Gradjani ocekuju da se ovaj potencijalni atentator / ubica odmah uhapsi i krivicno goni.

steve tod

pre 4 godine

On bi bio u zatvoru 1 sat posle te izjave u Americi ili Nemackoj

Sneza

pre 4 godine

Ovakva izjava je za svaku osudu. Pucati nekome u ledja pa jos predsedniku Srbije je za svaku osudu. Srbijo stidi se ovakvih ljudi.

Predrag

pre 4 godine

Mi koji zivimo u Kraljevu znamo ko je gosp. Slavkovic. Covek koji je promenio nekoliko stranaka. Covek udbe, zato Vucicu menjaj Gasica ili ce oni tebe. Zivela slobodna Srbija i Aleksandar Vucic. Narod je uz Vucica.

Ras

pre 4 godine

Alo ljudi ovaj covek je vic. U Kraljevu mu se smejemo na ulici. Tetreb.

Branko

pre 4 godine

Pa gde je sada " NDNV " Nezavisno drustvo novinara Vojvodine!!!!???? Zamislite oni su se danas u novinama Danas oglasili i citiram: BRANILI JAVNU INSTITUCIJU N 1., I NEZAVISNOG NOVINARA JUGOSLAVA KOSTICA sa tvrdnjom da su njima ugrozena prava a pravne institucije ih ne stite !!!!????? Bas me zanima jesu lise ili hoce li se oglasiti da stite i Predsednika SRB !!!!????

Dragojlo

pre 4 godine

Da li u drzavi Srbiji postoje sudije i tuzioci???Gospodo ako necete raditi svoj posao napustite kancelarije!!!

Fikus

pre 4 godine

More sve su to junaci na jeziku i na tastaturi - kad ga bude policija privela plakaće i moliće za milost jer "on to nije mislio ozbiljno" ... Odalamiti mu 10 godina zbog ovakve pretnje ubistvom predsedniku države za primer svakoj sledećoj budali.

Jova

pre 4 godine

Zašto je ovaj mladi čovek pun mržnje, pa zato što je Bibliski nepismen i što su u njega ušlo puno demona i oni ga teraju da vrši zlo,i teraće ga dok mu ne oduzmu život i zato je on pun mržnje i želi da ubije našega Presednika,zašto ovaj mladi čovek nezna da razlikuje dobro od zla,Presednik Vučić je do sada najbolji Presednik Srbije.podigao je Srbiju iz pepela što su je njegovi demoni Srbije uništili, a ovaj mladi čovek to ne vidi. Ja mu lično savetujem da se vrati Pravdi i Istini,ona će mu isterati demone iz njega,čitajući svaki dan Bibliju zakon Božji,i to pročitano primeni u svakodnevnom životu,osnuje svoju porodicu i srećno živi sa svojim porodom.Bog mu pomogao.

Petar

pre 4 godine

Momentalno uhapsiti ovog "junacinu sto bi da puca u ledja" predsednika !!! Sta rade nase sluzbe???

Dmitar

pre 4 godine

Šta čeka naše tužilaštvo da dozvoli da ovakve bzdaletine slobodno hodaju Srbijom.

Rade

pre 4 godine

Definitivno, Srbija nema javno tužilaštvo, za ovakve i slične ! ! ! ! ! ! ! Definitivno je za to kriva i sama država Srbija, a i zna se zbog čega ! ! ! !

Ivan

pre 4 godine

Ne podnose ga Kraljevčani zato što je mnogo nadmen. Ume da ismejava osobe sa invaliditetom... Jedino ga vole oni koji imaju koristi od njega. Podrška predsedniku Aleksandru Vučiću!

Srba masni

pre 4 godine

Cutanjem na ovakve pozive .. vlast priziva gradjanski rat ..

RINGISPIL

pre 4 godine

Neko ovde rece da BI POLICIJA PRAVOSUDJE I TUZILASTVO trebalo da reaguju na ovakve pretnje. Da trebalo bi. Drzava treba da reaguje i kada penzioneru IZVRSITELJI otimaju stan vredan 50.000 evra pa ga proda za 25.ooo sinu kolege izvrsitelja a sve to zbog duga za smece i struju od 30.ooo dinara. Ima li nesto NEJASNO. Ko ne vidi u kakvom drustvu zivimo taj i ne treba da postavlja pitanja otkud koje kave pretnje. Od 1990 pa do dana danasnjeg nema sta nas nije pogodilo i unistavalo i umesto da narod jednostavno odmori, od bede, koja ga je snasla DRZAVA jos vise zateze pod firmom evropskih standarda i napretka jednostavno melje sopstvenu supstancu, ovde ko nije poludeo taj jednostavno nije normalan.

Srbija

pre 4 godine

Kao i uvek ništa pametno od ovog tviteraša ne može da se čuje. Velika sramota šta je sebi dopustio da napiše! Podrška predsedniku Srbije!

SS

pre 4 godine

Jako hrabar pa u leđa,kao i prethodne izdacije srpskog naroda.A vlasti poruka da samo preuzmu zakon i način države i policije kako se odnose prema kriminalcima i prestupnicima u svojoj demokratskoj državi Americi,kolevci demokratije.

Kaydzon

pre 4 godine

E, Slavko, Slavko!! Čemu sve ovo?! Jel se tako omladina uči?! Na pucanje u ledja, na bilo kakvo krvoprolice? Neka je i metaforicki izrečeno, preterao si.. To nije rešenje i nije način da se tako vodi jedna politika.. Kako god da si mislio, ili ne, ovo je poziv polupismenima da nešto tako i pokušaju.. Ne daj, Boze!!! Strasno je nešto tako i pomisliti..

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija