• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

17.11.2019

18:50

PRIŠTINA SE PERE! Kosovska policija tvrdi da je prijava o napadu na Dečane bila lažna!

Politika

PRIŠTINA SE PERE! Kosovska policija tvrdi da je prijava o napadu na Dečane bila lažna!

Podeli vest

Portparol Kosovske policije Daut Hodža rekao je da su istražni organi utvrdili da A.I. nije planirao da izvede teroristički napad na manastir Visoki Dečani i da su sve to izmislili H.J. i H.H. koji su ga prijavili

Na ovaj način Priština pokušava da zataška ceo slučaj jer albanskoj političkoj kvazi eliti ne odgovara da međunarodna zajednica još jednom uvidi kakav teror trpe Srbi na KIM.


- Podaci o napadu na manastir su provereni i ispostavilo se da su netačni - rekao je Hodža.

PODMETNUĆEMO BOMBU ISPRED DEČANA PA RAFALIMA RASPALITI PO SVEŠTENSTVU! Albanac (38) planirao JEZIV teroristički napad na srpsku svetinju! Otkriveni ŠOK detalji!

 


On je dodao da su priču izmislili H.H. i H.J. kao i još neki građani koji su policajcima rekli da su čuli kako A.I. govori da će Dečane dići u vazduh.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
misterNO

pre 4 godine

Alooooooo...Koliko ćemo mi sa Kosmeta da trpimo zbog vaših bombastičnih naslova???? Za vašu informaciju, jer verujem da nemate pojma...sledeće nedelje je krsna slava manastira Visokih Dečana!!! Prošle godine je bilo preko hiljadu vernika. Ove se godine očekuje duplo više! Ne plašite narod i ne objavljujte svakakve dezinformacije koje nemaju veze sa životom! Ne pospešujte nedolazak ljudi u manastir kad već vi ne dolazite! Razmislite malo pre nego objavite ovakve nebuloze! Šta je pozadina svega???

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija