• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.11.2019

21:36

INFORMER.RS SAZNAJE: Dan pred konferenciju o Bastaćevim malverzacijama DIREKTORU SRPC "MILAN GALE MUŠKATIROVIĆ" PRETE SMRĆU!

Politika

INFORMER.RS SAZNAJE: Dan pred konferenciju o Bastaćevim malverzacijama DIREKTORU SRPC "MILAN GALE MUŠKATIROVIĆ" PRETE SMRĆU!

Podeli vest

Direktor Sportskog centra “25. maj - Milan Gale Muškatirović” Jovan Knežević dobio je večeras pretnje telefonom “da je sledeći na spisku za likvidaciju”. Incident se dogodio tako što je nepoznato lice pozvalo telefonom suprugu Jovana Kneževića i pretilo njenom suprugu i deci. Knežević je pretnje prijavio policiji

Jovan Knežević sa saradnicima zakazao je za sutra u 10.30h u prostorijama SC “25. maj - Milan Gale Muškatirović” konferenciju za štampu na kojoj će objaviti nove dokaze o malverzacijama Marka Bastaća i njegovih saradnika u ovom sportskom centru.

Grad Beograd je u julu mesecu preuzeo sportski centar od gradske opštine Stari Grad zbog dugova koji su veći od milion evra i malverzacija u poslovanju zbog čega je dovedeno u pitanje funkcionisanje centra.

Grad Beograd je, na osnovu nalaza Budžetske inspekcije grada, podneo dve krivične prijave protiv Marka Bastać i to zbog malverzacija u gradskoj opštini Stari Grad i SC “Milan Gale Muškatirović”.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubiša

pre 4 godine

Don-Bastać?Ma neće on da preti.Kako se klupko odmotava,sve više svedoka saradnika izvlače zadnjice,i sve više dokaza protiv Don-Bastaća...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija