• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

18.11.2019

20:54

VUČIĆ MESEC DANA NE SME DA LETI AVIONOM! Doktori izričiti: Takva vrsta prevoza može da pogorša njegovo zdravlje!

Politika

VUČIĆ MESEC DANA NE SME DA LETI AVIONOM! Doktori izričiti: Takva vrsta prevoza može da pogorša njegovo zdravlje!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić narednih mesec dana neće leteti avionom zbog zdravstvenih problema koje je imao prethodnih dana

Kako navodi "Blic" pozivajući se na izvor iz predsednikovog okruženja, Vučić je već otkazao posetu Iranu koja je bila planirana za 22. novembar, a potom i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

- Predsednik Vučić imao je dobru volju, planirao je da uprkos svemu što mu se krajem prethodne nedelje dogodilo otputuje u Teheran, ali je, ipak, po savetu lekara morao da odustane - navodi izvor Blica.

ODRŽAO OBEĆANJE! Vučić po izlasku iz bolnice došao na posao - SVETSKI ZVANIČNICI MU POŽELELI BRZ OPORAVAK!

Lekari sa Vojnomedicinske akademije bili su izričiti - let avionom mogao bi da izazove pogoršanje zdravstvenog stanja i sve dok se ono ne stabilizuje, Vučić će morati da izbegava ovaj vid prevoza.

- Prepisana mu je terapija koje mora da se pridržava, a u narednim nedeljama morao bi sve svoje aktivnosti makar da prepolovi. Sve posete koje su već zakazane i koje će silom prilike biti pomerene, samo će biti odložene za neki drugi datum - navodi izvor.

Vučić je u subotu hospitalizovan na VMA zbog problema sa srcem, a jutros je pušten kući i prakticno je odmah otišao na radno mesto.

NIJE NI ČUDO ŠTO JE OSETIO UMOR I ZDRAVSTVENE TEGOBE! Pogledajte kako izgleda jedna radna nedelja predsednika Vučića! (VIDEO)

Ipak, iz predostrožnosti i po savetu lekara danas je radio skraćeno, a morao je i da uzima terapiju koja mu je prepisana zbog kardioloških problema.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 4 godine

Gasi Zadrugu i Parove rijaliti Vucic pre svega kad mu se zdravlje popravi opet ih vratiti.

srle

pre 4 godine

Ne treba da se nervira. Inace ovo je bila Bozija opomena zbog najava otvaranja granice prema Albaniji. Cak i jako glup covek moze da ukaci da je to jako losa ideja, da ne upotrebim tezu rec.

Srbenda

pre 4 godine

Moze plavim vozom ko Tita ili sada Kim Dzong Un.

Kepa

pre 4 godine

Zdravlje predsednika Aleksandra Vucica je na prvom mestu. Samo zdrav moze nastaviti da se bori da nam obezbedi sigurnost i bolji zivot.

Lane

pre 4 godine

Nas predsednik mora malo više povesti računa o svom zdravlju !

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija