• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.11.2019

22:57

LAŽI I UDRI PO VUČIĆU SVE DOK NE UMRE! Lider Dveri Boško Obradović naredio saradnicima i aktivistima da žestoko napadaju predsednika

Politika

LAŽI I UDRI PO VUČIĆU SVE DOK NE UMRE! Lider Dveri Boško Obradović naredio saradnicima i aktivistima da žestoko napadaju predsednika

Podeli vest

Obradović tvrdi da su mu 'izvori' rekli kako je predsednik životno ugrožen i da mora na operaciju srca u SAD, od svojih iz Dveri traži da udaraju i lažu iz sve snage kako bi Vučić što pre umro!?!

Boško Obradović, lider Dveri i najbliži saradnik šefa SZS, tajkuna Dragana Đilasa, naredio je svojim ljudima da žestoko napadaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića kako bi mu izazvali nove srčane smetnje!?!

Kako saznajemo, Obradović je funkcionerima Dveri ispričao 'proverenu priču' kako Vučić ima jako ozbiljne probleme sa srcem zbog kojih će uskoro morati na hitnu operaciju u SAD!

Ne biraju sredstva

Obradović je zato od 'dverista' tražio da i posle Vučićevog izlaska s VMA (vidite okvir) žestoko nastave kampanju protiv njega.
- Nakon što je Vučić primljen na VMA zbog narušenog zdravlja, Boško je ljudima iz vrha SZS i Dveri rekao da su ga neki njegovi 'izvori' obavestili da je predsednik životno ugrožen i da je njegovo stanje znatno gore nego što je zvanično objavljeno. Prema toj Obradovićevoj priči, poslednje analize pokazale su da Vučić mora na hitnu operaciju srca, najverovatnije u SAD, kako bi uopšte preživeo... Baš zato, kako je dodao Boško, sad je pravi trenutak da se intenziviraju napadi na njega iz svih oružja. Cilj mu je da se Vučić načisto psihofizički dotuče i da dođe u stanje u kom bi ili morao da se momentalno povuče sa funkcije ili da doživi fatalni srčani udar - prenosi naš izvor iz vrha Dveri.

SERGEJ POTVRDIO! Na kanabetu kod američkog specijalca Bošku i Đilasu NI NA PAMET NIJE PALO KOSOVO!

Foto: Tanjug

On dodaje da se Obradović hvali kako ima svoje 'izvore' i među lekarima koji su bili angažovani na lečenju predsednika (!?!).
- Hvalio se kako su mu čitavu priču o Vučićevoj teškoj zdravstvenoj situaciji ispričali neki doktori. Rekao je da ne smemo da imamo ni trunke sažaljenja prema njemu i da je ovo prilika koju ne smemo da propustimo! - kaže sagovornik Informera.

VUČIĆ MESEC DANA NE SME DA LETI AVIONOM! Doktori izričiti: Takva vrsta prevoza može da pogorša njegovo zdravlje!

I dok se Boško Obradović juče nije oglašavao ovim povodom, poslanik Aleksandar Marković ističe da je jasno da se politika svih iz SZS zasniva jedino i isključivo na mržnji prema Vučiću.
- Dovoljno je pogledati izlive mržnje u komentarima u njihovim medijima i objavama na društvenim mrežama. Ono što oni rade jeste potpuno neprihvatljivo zdravom i pristojnom delu Srbije. Priželjkivati nečiju smrt samo zato što se politički ne slažeš sa njim potpuno je neprihvatljivo. Siguran sam da će Vučić i ovo uspešno prebroditi kao i sve do sada... - poručuje Marković.

Na vlast po svaku cenu

Analitičar Dejan Vuk Stanković ističe da je, ako je ova informacija tačna, jasno da Obradović na vlast hoće po svaku cenu.
- Sa moralnog aspekta odvratno je da saveznik navodno 'demokratskim' snagama bude eventualna bolest predsednika Vučića. Ujedno takva instrukcija Obradovića jeste i apel očajnika, jer zna da ga narod neće, a veruje u bolest kao u svog koalicionog partnera. Obradovićev bizarni koalicioni 'kapacitet' sa prizivanjem smrti jeste slika i prilika njega kao ličnosti i političkog lidera. Opozicija u Srbiji, ma kakva da je, zaslužuje bolje od lidera sa nekrofilnim pristupom politici - zaključuje Stanković.
 

Bečić: Za čije interese radi Boško Obradović?

Foto: Tanjug

Predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igor Bečić pitao je juče lidera Dveri Boška Obradovića za koga i za čije interese traži da mu se omogući nadzor nad zakonitošću primene specijalnih metoda prisluškivanja i praćenja u svim službama MUP-a.
- Tim zahtevom Obradović traži uvid u najpoverljivije i najosetljivije istrage. Obradovićevo interesovanje je krajnje simptomatično - ocenio je Bečić.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sumadinac

pre 4 godine

Mislim da bi Bosku bilo pametnije da se povuce i miruje jer mu tek njemu sledi pakao kad pocnu cureti sve afere a onda mu ne sledi robija i to debela.

Mario

pre 4 godine

Bockic ne raduj se nicijoj bolesti. Lako i tebe moze gore znaci. Nikad ti vise neces biti na vlasti tebe ne podrzava bise od 200 gradans u Srbiji i ti to dobro znas Frustriran si i vec psihicki poremecena osoba

Istina

pre 4 godine

Koliko brutalno prljav igrač Boško Obradović! Zaslužio je crveni karton odavno!

Marcco

pre 4 godine

SzS bi i imao neke šanse, ne da dođe na vlast ali da pobere pristojan broj glasova, samo da nema ovog Ljotićevca među njima. Osnovni uslov bi bio da imaju pristojni politički nastup i da izbace "uličare" iz svog programa. Ovako, i ono što su imali će izgubiti. Daleko od toga da će ti njihovi bivši simpatizeri da glasaju za Vučića ali neće ni za njih. Jednostavno, iz svake druge rečenice se vidi da im je "program" da se skine Vučić sa vlasti a šta onda? To ne znaju ni oni osim u onom delu da postave svoje dokazane kriminalce na sve bitne i lukrativne pozicije pa da se umesto trošenja para na izgradnju, pare troše na konsultante, power point prezentacije, idejne projekte, softver koji nikad ne proradi, izrade strategija i terminskih planova koji se modifikuju u nedogled, bez da se i jedan dinar potroši na nešto opipljivo.

ZORA

pre 4 godine

Odvratan tip koji verovatno slavi slavu i moli se za zdravlje svojih najblizih. Taj isti tip ovoliko mrzi druge, zeli im smrt, montira afere, mrzi tudju decu i radi druge stvari koje nemaju veze sa verom. Kad dodje dan za crkvu on je tamo i moli ze oprost greha a cim izadje ponovo mrznja i rasulo. Ovom coveku se nesme verovati a vide to i odozgo.

Vladimir

pre 4 godine

Ovakvi kao Obradovic mi nikada nece biti politicka opcija za koju glasam...potsecaju me na hijene i tako se ponasaju....odvratno. Svaka cast onome ko moze sa njima u kolo. Gledam sinoc "?" i slusam Sandru...prica ona o Jeremicu i prebacuje Oliveri da bi trebali da vise postuju ga, bio je izmedju ostalog i predsednik generalne skupstine UN...zaboravi jadna ne bila da su ga demokrate izbacile iz clanstva upravo za vreme predsednikovanja. Tada sam se kao gradjanin zgrozio nad nasim ponasanjem. Ps. Nemojte misliti i da je u vlasti sve ok...nije, ali nadajmo se da ce Djukanovic i Vucic uspeti koliko toliko to da dovedu u red.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija