• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.11.2019

10:28

PRVI DAN PREDSEDNIKA NA POSLU POSLE VMA! Pogledajte ko ga je dočekao i koje lepe vesti su proslavili! (FOTO)

Politika

PRVI DAN PREDSEDNIKA NA POSLU POSLE VMA! Pogledajte ko ga je dočekao i koje lepe vesti su proslavili! (FOTO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je jutros sa svojim pratiocima na Instagramu utiske po povratku na posao.

"Divan doček jutros na poslu! Pako je poklon koji sam dobio od patrijarha Irineja, a proslavili smo i njegovu prvu nagradu", napisao je predsednik na Instagramu.

Podsetimo, predsednik Srbije u petak je primljen ja VMA zbog problema sa srcem, odakle je pušten  u ponedeljak.

Lončar: Dobro reaguje na terapiju

Ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar, govoreći o zdravstvenom stanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, rekao je da predsednik dobro reaguje na terapiju koju je dobio.

TO ŠTO SE DOGODILO VUČIĆU NIJE NI MALO NAIVNO I NIJE OD JUČE! Lončar otkrio uzroke pogoršanja zdravstvenog stanja predsednika Srbije! (VIDEO)

- To nije bila nimalo naivna situacija, nego ozbiljna, koja je ugrožavala njegov život. Zahvaljujući profesionalizmu zdravstvenih radnika VMA mi danas imamo da je njegovo stanje mnogo bolje. Želim da naglasim, jer se svi ljudi pitaju, da je posledica narušavanja njegovog zdravlja preveliki rad, prevelika borba. On se bori da bude bolja Srbija. On se nije štedeo ni malo, trudio se da bude na svakom mestu, da se čuje glas Srbije – rekao je Lončar i dodao da je Vučić platio cenu svog truda da izvuče Srbiju iz loše situacije u kojoj je naša država bila.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija