• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

19.11.2019

11:45

BAGRA BAHATA! Jeremićev funkcioner Bora Solunac vređao novinarku Novosadske televizije!

Politika

BAGRA BAHATA! Jeremićev funkcioner Bora Solunac vređao novinarku Novosadske televizije!

Podeli vest

Bahato ponašanje funkcionera opozicionih stranaka prema, za njih nepobodnim novinarima, nastavljeno je u Novom Sadu od strane Borislava Novakovića, poznatijeg kao Bora Solunac, čelnika Narodne stranke Vuka Jeremića, zaduženog za Vojvodinu

Naime, Novaković nije želeo da odgvori na pitanje koleginice iz Novosadske televizije, na konferenciji za medije koju je održao pred zgradom novosadskih sudova. 

- Odgovaram na pitanja samo profesionalnim novinarima. Kod vas nema ništa profesionalno  - kazao je Novaković, kada je zamoljen da pojasni  stvari oko prodaje zemljišta kod Zrenjainskog puta u vreme dok je bio predstavnik najviše vlasti u gradu.
 

(FOTO) ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI, A ZA GRAĐANE NOVOGODIŠNJA RAZGLEDNICA! Jeremić nastavlja da se BAHATI, pozdravlja Srbiju iz Čikaga!

Bahati Jeremićev funkcioner poznat je po brojnim aferama, poput glasanja iz Soluna za promenu Zakona o radu  u vreme dok je bio poslanik Skupštine Srbije, pa do sudskog procesa koji se i dalje vodi zbog prodaje gradskog zemljišta i sklapanja ugovora oko izgradnje Buleva Evrope. Novinarima nije želeo da objasni po kojim kriterijumima deli novinare na "profesionalne" i one druge.

- Bahato ponašanje opozicionih lidera neće sprečiti novinare Novosadske televizije da postavljaju pitanja u interesu javnosti, smatrajući da nedopustivim njihovu podelu na podobne i nepodobne - kažu u Novosadskoj TV.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PANTELIJA

pre 4 godine

Па већ су кажњени. Погледајте проценат гласача. Ово више није ни "О" од опозиције. Потребни су нови људи, нова лица и нове идеје опозиције, а неваспитани хохштаплери, лоповчине и штекери у "пензију"...

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija