• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

21.11.2019

12:21

VEČERAS ĆEMO SAZNATI SVE! Vučić će se između 19 i 21 sat obratiti javnosti posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost!

Politika

VEČERAS ĆEMO SAZNATI SVE! Vučić će se između 19 i 21 sat obratiti javnosti posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić predsedavaće sednicom Saveta za nacionalnu bezbednost koja će početi u 18 sati, a nakon sednice, između 19 i 21 sat, očekuje se njegovo obraćanje

 

To je saopštila Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Sednica je zakazana povodom moguće špijunske afere, čiji su akteri ruski obaveštajac i navodni srpski bezbednjak, a koja je u javnosti pokrenuta nakon što je na internetu, a potom i u medijima, objavljen snimak na kojem se vidi kako ruski obaveštajac Georgij Kleban daje novac navodnom srpskom agentu, čiji identitet nije otkriven.

Autentičnost snimka, kao i to da se na njemu nedvosmisleno nalazi ruski obaveštajac Georgij Kleban, potvrdila je Bezbednosno-informativna agencija.

Upravo nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost biće poznato više detalja o ovom slučaju, na kome su angažovane srpske bezbednosne službe.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17