• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.11.2019

13:08

MARKOVIĆ pita o pretnjama direktoru SC Gale Muškatirović

Politika

MARKOVIĆ pita o pretnjama direktoru SC Gale Muškatirović

Podeli vest

Poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Marković pitao je MUP i Tužilaštvo u vezi sa pretnjama direktoru Sportskog centra "25 maj- Milan Gale Muškatirović", Jovanu Kneževiću, koje su, kako kaže, stigle dan pre njegove konferencije za novinare na kojoj su objavljeni dokazi o malverzacijama predsednika opštine Stari Grad Marka Bastaća

 

Marković je podsetio da je Grad Beograd u julu preuzeo nadležnost nad tom ustanovom, te da je do tada "25 maj" bio u sastavu gradske opštine Stari Grad na čijem je čelu Bastać koga, kako je rekao, građani zovu "kesa".

On je dodao da je budžetska inspekcija Grada Beograda napravila izveštaj na 274 strane o nedomaćinskom i štetočinskom odnosu prema sportskom centru, navodeći da je sve to rezultiralo dugovima, minusima i gubicima od blizu dva miliona evra.

- Zamislite da jedna sportska ustanova za par godina napravi dugove i gubitke od skoro dva miliona evra. Zamislite tu količinu nezakonitosti i nepravilnosti, kad su stručnjaci uspeli da naprave minus od 2 miliona evra -, rekao je Marković.

Marković je izneo sumnju da je motiv prenji novom direktoru upravo iznošenje podataka o malverzacijama Marka Bastaća i njegovih saradnika u opštini Stari Grad i SC Milan Gale Muškatirović.

Oni jedino što znaju to je da prete, vređaju i pozivaju na progon svih koji ne misle kao oni, rekao je Marković i uputio na poruke koje su bile upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću dok je bio na VMA.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17