• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.11.2019

12:57

U BIH NIŠTA NIJE SRPSKO OSIM NAZIVA REPUBLIKA SRPSKA, a pitanje je hoće li i to ostati! BRUTALNE provokacije Bakira Izetbegovića

Politika

U BIH NIŠTA NIJE SRPSKO OSIM NAZIVA REPUBLIKA SRPSKA, a pitanje je hoće li i to ostati! BRUTALNE provokacije Bakira Izetbegovića

Podeli vest

Bakir Izetbegović, predsednik Stranke demokratske akcije, izjavio je danas povodom Dana državnosti BiH, koji se obeležava samo u Federaciji BiH, da je ''svaki pedalj" te države zajednički'' i da ''ništa nije srpsko osim naziva Republika Srpska''.

Komentarišući jučerašnju izjavu člana državnog Predsedništva, Milorada Dodika, ''da Bošnjaci moraju da znaju da BiH nije njihova, a RS je isključivo naša'', preneli su sarajevski mediji.

NATO SPREMA ANEKSIJU BIH, BILO BI DOBRO DA NE IDU U SRPSKU ZA VIDOVDAN... Paralele sa Austro-Ugraskom carevinom su i više nego očigledne!

BOSNA I HERCEGOVINA JE NEUSPEŠAN EKSPERIMENT ZAPADNE POLITIKE! Dodik: Za razliku od Rusije, Amerikanci su pokušali da UKINU REPUBLIKU SRPSKU!


'- Svaki pedalj ove zemlje je zajednički, ništa u Bosni i Hercegovini nije srpsko osim naziva Republika Srpska, a ne znam hoće li i to ostati ako gospodin Dodik nastavi s ovakvim izjavama - rekao je Izetbegović čestitajući ovaj, kako je rekao, veliki dan, rođendan Bosne i Hercegovine.

Bosna i Hercegovina, prema njegovim rečima ide u pravom smeru, uz podsećanje da je reč o državi koja postoji hiljadu godina i, kako kaže, postojaće još hiljadu.

Foto: Tanjug

Milorad Dodik


U to je, ističe, uveren.

Komentarišući program reformi BiH, Izetbegović je rekao da je tim dokumentom "deblokiran NATO put BiH koji je dugo bio u zastoju, deblokirana implementacija reforme odbrane, deblokiran proces rada Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, formiranja nove strukture vlasti".

- To je jedan dobar dokument. Zahvaljujem gospodinu Dodiku što je uradio takvu stvar - rekao je Izetbegović.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
21VEK

pre 4 godine

Po Ustavu Jugslavije Bosna je bila jedna od 6 Republika i to opet treba biti. Po Ustavu Jugoslavije Kosovo i Vojvodina su imale samo autonomiju koju im je uzeo Milošević da pokrene rat 89g i sada je opet trebaju imati a ne da budu republike. Drugo rešenje nema ko šta nema ni Velike Srbije neće biti ni Velike Albanije.

Skretnicar

pre 4 godine

Bakire kako nisi shvatio da muslimanska drzava NE MOZE u EU i nikada nece biti primljena. Turska je primer, Srbija mora da se resi muslimana , Makedonija samo podeljena , Albanija kao Turska . Osnovna stvar kod Francuza i ko to pre shvati moze. U Nato moze ali nece Srbi. Pametnom dosta drugima nista ne pomaze.

milan lala

pre 4 godine

Cuj ti ovog bale. E Baki malo si se zaigrao , nemas ti pojma sta pricas moja kuca i moje imanje su moje a ja sam Srbin pa je to Srpsko i tako isto vazi za svih onih 1.300.000. Srba u R. Srpskoj sve sto imamo to je nase Srpsko kao i nasa republika Srpska a to mozes samo da zelenis. Bicemo nezavisna drzava uskoro hahahaha.

zika

pre 4 godine

Ovaj covek priziva zlo i ponovo trazi krvoprolice. Dali je moguce da mu niko nemoze stati na put-sramota.

goran

pre 4 godine

Bakire pročitaj knjigu NOŽ pa ćeš videti koliko ustvari stvarno ima Srba u BH

boro

pre 4 godine

Dodik sigurno sahranjuje RS , sve to Bakir vidi i zato se ovako i ponaša .

gagom

pre 4 godine

I žao mu RS i Srba pa nas opominje ha,ha,ha Boro,ne lupaj majke ti!!!

Nauta

pre 4 godine

Poturice postaju nemoguce za saradnju. Turci su odavno otisli i trebalo bi da se vrate u veru koju su njihovi pretci napustili i zbog koristi presli u muslimansku veru !

zoki

pre 4 godine

E ti Bakire neznas da je Bosna IZMISLJENA zemlja . Ili si nepismen ili se pravis blesav

Poturica

pre 4 godine

Bakir kaze: Nista ovde nije Srpsko. Laze. I on je. Neka pita dedu.

Matori

pre 4 godine

Bakire,u Bosni je sve srpsko sem malog dela Herceg-bosne koji je hrvatski a i vi ste Srbi bar velika većina vas muslimana kojima su koreni srpski prema tome Bosna jeste srpska hteo ti ili ne stvari vremenom same dolaze svom poreklu tako će i ova

ponosanS

pre 4 godine

Bosna i Hercegovina, prema njegovim rečima ide u pravom smeru, uz podsećanje da je reč o državi koja postoji hiljadu godina i, kako kaže, postojaće još hiljadu. - BiH je uz Srbiju najstarija srpska zemlja a do dolaska otomana u 14 veku i austrougara u 18 i 19 veku u Bih nije bilo ni muslimana ni hrvata. Bosna i Hercegovina je zajedno sa Dalmacijom, najsrpskija zemlja Izetbegovicu. Dok islam nije ni postojoao srbi su imali svoje kraljevine na podrucju balkana od Belog grada do Carigrada. To sto ste uzeli islam kao veru ne daje vam pravo da ponizavate, vredjate i progonite autohtono srpsko stanovnistvo.

gagom

pre 4 godine

U RS nema ništa što ima ikakve veze sa Bosnom i Hercegovinom!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija