• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

25.11.2019

17:28

ŠIPTARIMA NEĆE BITI DOBRO! RAMA ZBOG "MINI ŠENGENA" RASTURIO KURTIJA: On je patriota u pidžami, TAKO SE ISTORIJA NE PIŠE!

Politika

ŠIPTARIMA NEĆE BITI DOBRO! RAMA ZBOG "MINI ŠENGENA" RASTURIO KURTIJA: On je patriota u pidžami, TAKO SE ISTORIJA NE PIŠE!

Podeli vest

Albanski premijer Edi Rama poručio je danas lideru Samoopredeljenja Aljbinu Kurtiju, zbog njegovog protivljenja "mini Šengenu", da ne može "postati patriota sedeći kod kuće u pidžami"

Kako prenosi Ljajmi, Rama je rekao da "ko je protiv ''mini Šengena'', taj tu inicijativu ne razume" i naglasio da se "ne može napraviti regionalni trgovinski sporazum ako se ne uspostavi sporazum o slobodnom kretanju".

Foto: Tanjug/Printscreen

- Da li će granica između Kosova i Albanije biti ujedinjena? Istorija se ne piše tako što ćete ostati kod kuće i biti patriota u pidžami - rekao je Rama.

DODIK ODGOVORIO IZETBEGOVIĆU Republika Srpska vam je JEDNIM GESTOM POKAZALA KAKAV VAM JE PRAZNIK

Albanski premijer ranije je uputio oštre kritike na račun kosovskih lidera koji su govorili negativno o sastanku održanom u Ohridu u okviru inicijative "mini Šengen", dok pojedini kosovski mediji već nekoliko dana ne prestaju s kritikama na Ramin račun.

Foto: Informer DN

OPOZICIJA SAMO IZMIŠLJA NOVE AFERE! Martinović: Neistine opozicije o nelegalnoj trgovini oružjem!

Inicijativu "mini Šengen" pokrenuli su predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijer Severne Makedonije Zoran Zaev i premijer Albanije Edi Rama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Major

pre 4 godine

Kurtovic i Ramic ovom svadjom samo dokazuju da su Srbi! Siptarima se to javno ne moze dogoditi, da se posvadjaju zbog treceg!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija