• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.11.2019

18:05

BOŠKO I DVERI NAPALI MARINIKU ZBOG SE*SA!? Nova afera drma opoziciju!

Politika

BOŠKO I DVERI NAPALI MARINIKU ZBOG SE*SA!? Nova afera drma opoziciju!

Podeli vest

Marinika Tepić kao pokrajinski sekretar za sport i omladinu dala 6,4 miliona dinara budžetskog novca za projekat "Seks za početnike" * Dveri je zbog toga optužile za "promovisanje homoseksualizma"!?!

Marinika Tepić, najbliža saradnica tajkuna Dragana Đilasa, dala je čak 6,4 miliona dinara budžetskog novca za projekat "Seks za početnike", koji je realizovan u osnovnim i srednjim školama širom Vojvodine!?!

Zbog ovog projekta Tepićevu su žestoko napale Dveri Boška Obradovića i čak su je osumnjičile da državnim novcem među školskom decom sprovodi "promociju homoseksualizma"!?!

Promocija gejeva

Marinika Tepić je 2014. godine, kao pokrajinska sekretarka za sport i omladinu, odobrila finansiranje projekta "Zlatni most - seks za početnike", koji je predložilo udruženje građana "Skaska". Na čelu ovog udruženja nalazio se Marinikin tadašnji partijski kolega iz Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Dušan Jakovljev, inače bivši potpredsednik Skupštine Vojvodine.

MARINIKA OPET LAŽE! Optužila glavnog urednika Informera da je objavio njenu adresu! (FOTO)

Foto: Tanjug

Marinika:Napali nas desničari

Marinika Tepić je avgusta 2014. konstatovala da im napad Dveri nije naškodio i da se projekat uspešno raširio uprkos protivljenju desničara.
- Nažalost, u samom početku su pojedine desničarske organizacije napale program, ali da smo na pravom putu, svedoči i sama činjenica da ove godine imamo čak sedam puta veće interesovanje za učešće u projektu, pri čemu ga nismo mi nudili školama, već su se one same prijavile na konkurs - navela je tada Tepićeva.

Novac je prebačen u tri tranše, od 2014. do 2017, i to u ratama od po 1.491.000, 3.220.000 i 1.600.000 dinara.

Među najglasnijim i najradikalnijim protivnicima ovog projekta bio je pokret Dveri Boška Obradovića. Istog onog Obradovića koji danas zdušno i na sav glas podržava Mariniku i praktično je predlaže za budućeg premijera?! Tada je novosadski odbor Dveri ocenio da je potpuno neprimereno uvoditi seksualno obrazovanje u 66 srednjih škola bez saglasnosti roditelja.

"Roditelji nisu konsultovani da li je predviđena nastava i sadržaj priručnika u skladu sa njihovim verskim i moralnim uverenjima, što predstavlja kršenje Ustava Republike Srbije. Shodno uzrastu i duševnoj zrelosti dece koja će slušati novi predmet, primerenije je da ih roditelji, koji su u prirodnoj bračnoj zajednici muškarca i žene, vaspitavaju i obrazuju na ovu temu. Sporni priručnik obiluje dezinformacijama i naučno nedokazanim i oborivim tvrdnjama, kao i kritičnim definicijama u vezi sa zrelošću za stupanje u seksualne odnose, homoseksualnošću i kontracepcijom", saopštile su tada Dveri, uz konstataciju da udžbenik deluje poput "reklamnog materijala neke farmaceutske kuće, koja promoviše svoje kontraceptivne proizvode".

ŠIPTARIMA NEĆE BITI DOBRO! RAMA ZBOG "MINI ŠENGENA" RASTURIO KURTIJA: On je patriota u pidžami, TAKO SE ISTORIJA NE PIŠE!

Međutim, danas, svega pet godina kasnije, Dveri i Boško Obradović gledaju u Mariniku kao u buduću premijerku i brane je svim silama.

Bar zna da prebegne

I dok se Boško i Tepićeva juče nisu oglašavali, poslanik vladajuće koalicije u Skupštini Srbije Marijan Rističević ističe da je posebno frapantan podatak da je Marinika taj novac dodelila udruženju svog kolege koje je registrovano na njegovoj kućnoj adresi.
- Ne znam ko je iz pokrajinskog sekretarijata demonstrirao i prikazao praktičnu vežbu iz seksualnog vaspitanja, ali Marinika je sve to platila, a platila je i neke mlade bildere, ali o tome će se tek pričati... Takođe, više miliona je dala za nekoliko krpenih lopti i štapova za igru "banatske šore" - navodi Rističević.

Boško bi da mu žena bude kraljica?!


Lider Dveri Boško Obradović poručio je da bi voleo da Srbija opet bude monarhija, a da na njenom čelu bude ni manje ni više nego njegova druga žena Julija!? Gostujući na valjevskoj RTV Marš, Obradović je upitan ko bi trebalo da bude monarh ako bi Srbija postala opet kraljevina, neko iz familije Karađorđevića ili Obrenovića, od kojih vodi poreklo i njegova žena.
- To je tema oko koje bi trebalo otvoriti veliku javnu raspravu, pa će jednog dana doći i do referenduma na kojem bi se građani o tome opredelili. Narod treba da odluči o tome. Narod je birao monarha kroz istoriju, tako će ga birati ponovo - rekao je Obradović.
Reagujući na ovo funkcioner SNS Milenko Jovanov ocenio je da "dvorska luda ne mora da se bira, ona se sama javila":
- Ako je valjao Đilasu, valjaće i kralju.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Djekson

pre 4 godine

Tepicka voli naoruzanje i da opasno cisti pištolje sve je to povezano

Milos

pre 4 godine

Sta ona zna sta je seks, ne bi joj orah iz ruke uzeo

SS

pre 4 godine

U ovoj džungli od države svi mogu biti neki sekretari,strašno.

Lala iz Banata

pre 4 godine

Нема кекса...? Уф, оца му **бем...!

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Nadam se da će se svi oni uskoro ujedati međusobno.

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija