• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.11.2019

19:50

POZIV NA LINČ PREDSEDNIKA! Bečić povodom sramne naslovnice NIN-a: Krajnje je vreme da se Đilas, Jeremić i Obradović dozovu pameti i prestanu da propagiraju nasilje i kriminal!

Politika

POZIV NA LINČ PREDSEDNIKA! Bečić povodom sramne naslovnice NIN-a: Krajnje je vreme da se Đilas, Jeremić i Obradović dozovu pameti i prestanu da propagiraju nasilje i kriminal!

Podeli vest

Član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Igor Bečić oglasio se povodom sramne naslovnice u nedeljniku NIN. Saopštenje prenosimo u celosti

- Imao sam priliku da vidim sutrašnju naslovnu stranu NIN-a, a imao sam priliku i da se upoznam sa nemuštim opravdanjem glavnog i odgovornog urednika ovog nekad uglednog nedeljnika, koji sve više podseća na obično stranačko glasilo.

Nažalost, moram da kažem da mi je zaista teško da prihvatim njihovo opravdanje za stavljanje ove fotografije na naslovnu stranu bas u ovom momentu. I da, trenutak objavljivanja fotografije jeste bitan i svakako šalje jasnu poruku, a  ovakav potez je za mene kao čoveka skandalozan i uznemiravajuć. I da, ova naslovna strana jeste najblaze rečeno poziv na linč, ako ne i na nešto mnogo gore.

 

DA LI JE OVO SLOBODA MEDIJA?! Potpredsednik Skupštine Srbije: Nastavlja se beskrupulozna kampanja protiv predsednika Vučića!

 

Ostrašćenost tzv. slobodnih medija prema predsedniku Vučiću, svemu sto on uradi, izvrgavanje ruglu njegovog zdravstvenog stanja, konstantni napadi na njegovu porodicu i najbliže saradnike jesu skandalozan i neprimeren pokazatelj slabosti opozicije koja vešto koristi ove medije. Strašno je i što će sad taj nedeljnik da se poziva na medijske slobode, jer za njih sloboda predstavlja i prikrivenu pretnju po ljudski život. Ali oni su slobodni medij i njihove reči su svete i njima se ne sme prigovoriti. Čini mi se da sloboda podrazumeva da ne ugrožavate drugi ljudski život, ili se ja varam.

ĆULIBRK LAŽE! Novinska agencija Tanjug DEMANTUJE glavnog i odgovornog urednika NIN-a: Sporna fotografija NIJE NAŠA!

 

Mislim da je krajnje vreme da se opozicija na čelu sa Đilasom, Obradovićem i Jeremićem dozove pameti i shvati da propagiranje nasilja i kriminala nikome dobro nije donelo - zaključio je Bečić.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija