• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.11.2019

12:56

ĆULIBRK POKUŠAVA DA SE OPERE: NIN nije imao nameru da bilo koga stavlja na nišan!

Politika

ĆULIBRK POKUŠAVA DA SE OPERE: NIN nije imao nameru da bilo koga stavlja na nišan!

Podeli vest

Glavni urednik NIN-a Milan Ćulibrk izjavio je da se uredništvo NIN-a saglasilo sa izdavačem da povuku naslovnu stranu, kao i da će naredni brojevi ići sa belom naslovnicom kako ne bi morao i dalje da odgovara "da smo mislili nešto što nismo mislili"

Ćulibrk za Prvu televiziju tvrdi da niko u NIN-u nije imao nameru da nekoga stavlja na nišan ili da poziva na bilo kakvo nasilje.

On je rekao i da je zajedničkim stavom da se povuče sporna naslovna strana za njih ta priča zavrsena.

"SNAJPER ZA VUČIĆA" PUŠTEN U PRODAJU! NIN OPET LAŽE! Skandalozna naslovna strana ipak na trafikama!

- Kada su se pojavile prve reakcije na naslovnu stranu nismo mogli da shvatimo šta nam se pripisuje i za šta se optužujemo i tada sam rekao da smo onaj ko ima najmračniji um može da pomisli tako nešto. Da je iko od nas iz kolegijuma NIN-a imao primisao da neko može da ima takvu asocijaciju - tu fotografiju ne bismo ni stavili - rekao je Ćulibrk.

Postavio je pitanje da li su oni koji optužuju NIN da je tom naslovnom stranom pozivao na ubistvo predsednika pročitao tekst o aferi "Krušik" i da li u njemu postoji išta sporno.

OVO JE ORIGINALNA FOTOGRAFIJA KOJU JE NIN ISEKAO! SNAJPER KA VUČIĆU UOPŠTE NIJE U PRVOM PLANU! Tanjug ZAPUŠIO USTA poznatom nedeljniku! (FOTO)

On je rekao i da su za ilustraciju priče o oružju tražili fotografiju na kojoj je predsednik Vučić koji, po njegovoj oceni, nastoji da zataška tu navodnu aferu, i da su od desetak fotografija koje imaju izabrali tu jednu.

Glavni urednik NIN-a je rekao i da redakcija tog lista bezuspešno poušava godinama da dobije intervju ili autorski tekst sa predsednikom Vučićem ili premijerkom Brnabić, nekima od ministara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miša

pre 4 godine

Gospodin laže za sve pare kloje je primio da bi spasao posrenule novine. Ni sam nije svestan koliko je naneo štete, prvo sebi, pa svima onima koji su oko njega.

Jovo

pre 4 godine

Da li Ćulibrk misli da smo svi budale, samo je on pametan, on koji je sahranjivao svaki potez vlade unapred, seti se samo šta si pričao o železara i o sudbini njenih radnika, posle tih priča da imaš časti povukao bi se i nikad više ni dobar dan ne bi nekom poželeo.

laki

pre 4 godine

naivan si ti ćulibrk. naivan kao madjarska sobarica. priseti se sta si sve radio i pisao u životu pa se onda pogledaj u ogledalo i videćeš šta si ti u novinarskom poslu. "naivko " .

Rajko

pre 4 godine

OK, pogrešio si ali ako si časan čovek,podnesi ostavku.U suprotnom foliraš. Srbija je sita ubistava,haosa.

mikabg

pre 4 godine

"Gospodine" Ćulibrk, opet laž! Ako se dobro sećam na jednoj domaćoj TV, pre par meseci, Predsednik Vučić vas je pozvao na tv duel. Niste se pojavili u emisiji sa obrazloženjem da ste "bolesni"?! Toliko o tome da vas Predsednik izbegava!

MilosObilic1389

pre 4 godine

Е, а некада јер НИН-ова "награда", значила скоро једнако као... - Нобелова...?!

miroljub

pre 4 godine

Stara mrcina misli da smo svi mi budale. Još niže padaš sa svakim tvojim "odbranama". kako te nije sramota, zar smo mi ovce za šišanje. Što si naneo štetu sebi več što si žigosao NIN koji će najviše platiti. I podizanje tiraža ima svoju cenu osobito ako se zaboravi novinarska etika, a tu etiku nemaš lično, pa ne možeš imati ni profesionalno. Pravi urednik nakon ovakvog debakla bi dao ostavku, pre nego je dobije. O tome treba da razmisli i vlasnik ako misli dobro svojim novinama. OSTAVKA JE STVAR MORALA I PROFESIJE.

Branislav

pre 4 godine

Čoveče zar te nije sramota rođene dece?! Prešli ste sve granice ljudskog ponašanja, umrećete zapamćeni kao najgori ljudski talog!!!

Cedo

pre 4 godine

Oni i hoće maskar kao što su napravili muslimani po evropi a sve s u povod bile reklame o Muhamedu!!Novine i uredništva koje nekoga tuškaju na ubistva trena ukinuti i zatvoriti dok ne bude kasno!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17