• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.12.2019

11:10

ZOVU GA TITO, VLADA U BEOGRADU VEĆ 30 GODINA! Živorad je POSTAO REKORDER, a slika koju drži u kancelariji GOVORI VIŠE OD REČI

Politika

ZOVU GA TITO, VLADA U BEOGRADU VEĆ 30 GODINA! Živorad je POSTAO REKORDER, a slika koju drži u kancelariji GOVORI VIŠE OD REČI

Podeli vest

Živorad Milosavljević, predsednik opštine Sopot ove godine obeležio je čak tri decenije od dolaska na ovu funkciju. Za to vreme je promenio četiri države i čak 12 gradonačelnika.

Prvi put je imenovan na tu funkciju davne 1989. godine, zatim je biran devet puta u četiri države - najpre u Socijalističkoj Federativnoj Republici Jugoslaviji, potom u Saveznoj Republici Jugoslaviji, u Srbiji i Crnoj Gori, a naposletku u Republici Srbiji.

Poznat je po tome da u svom kabinetu drži sliku Josipa Broza Tita, sa kojim deli i nadimak. Kaže da je u vreme Tita zemlja imala jakog seljaka, i da su seljaci iz Sopota avionom prevozili jagode za Pulu i Rijeku.

Foto: Printscreen You Tube/studiob

 

Ističe da mu ne smeta poređenje s bivšim predsednikom SFRJ Josipom Brozom Titom, čiji portret drži u svojoj kancelariji.

- Naravno da mi ne smeta poređenje s Titom, on je ostavio značajan trag kad je u pitanju životni standard građana na prostorima bivše SFRJ - kaže Milosavljević i dodaje da je sve ove godine obavljao svoj posao u korist svojih sugrađana.

 

- Svi se znamo na ovim prostorima. Njihova podrška, koju imam svih ovih godina, najbolja je potvrda da saradnici i ja radimo dobro za ovo mesto i interese građana. Oni su to uvek prepoznali i ocenjivali na izborima - kaže Milosavljević.

Na pitanje da li će se kandidovati za deseti mandat, Milosavljević kaže da odluku o tome još nije doneo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 4 godine

...saradnici i ja radimo dobro za ovo mesto. Gospodin je zaboravio da samo Sopot nije opstina i da ga cine i prigradska mesta. Jedno od njih je i Tresnja koja imam osecanje ne pripada nigde. Na Tresnji nema vodovoda(seljacki izvor u kome preko leta nema vode)i nikada opstina nije dovezla cisterne da pomogne narodu. Nema kanalizacije i kada podneses prijavu da ti komsija prazni septicku pod prozor,tada se inspektoru obrate sa:"Ja sam Zikin zet" i inspektor "zaboravi" da podnese prijavu.Na sporednim putevima se ne kosi trava i ne odrzava drvece tako da leti kad udjete u krivinu nevidite da li neko ide u susret.Stacu ovde,nema svrhe. Gospodin je dugo na ovom mestu vise sto ga ljudi znaju nego sto je stvarno zasukao rukave.Prisni odnosi i rakija na poklon govore sve o onima koji ga glasaju.Evo jednog pitanja za velikana. Kada ce deca iz prigradskih naselja dobiti skolski autobus koji ce ih sakupljati od sela do sela? Nije mi normalno da prvaka sa Tresnje neko mora da vodi u Ralju i vraca nazad. To znaci da jedan roditelj nemoze da radi.Sta vi gospodine radite za povecanje nataliteta na vasoj opstini? Kako pomazete deci koja nisu u gradu,

Vid

pre 4 godine

Živorade,tačno je dasmo dobro živeli ali treba da znate da smo za to dobro uzimali kredite koje i današnje generacije koje u to vreme nisu ni rođene vraćaju.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija