• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

04.12.2019

14:01 >> 15:00

AKADEMIK-BAGERISTO, HAJDE DA ISTOVREMENO RADIMO TEST INTELIGENCIJE! DAĆU TI PET MINUTA FORE! Željko Mitrović "razvalio" Dušana Teodorovića (VIDEO)

Politika

AKADEMIK-BAGERISTO, HAJDE DA ISTOVREMENO RADIMO TEST INTELIGENCIJE! DAĆU TI PET MINUTA FORE! Željko Mitrović "razvalio" Dušana Teodorovića (VIDEO)

Podeli vest

Dušan Teodorović, naučni radnik bez nagrade i priznanja za svoj petodecenijski rad, ima poriv da svoju društveno-statusnu fejk poziciju nadomesti rušilačkim ambicijama i pokličom da Pink treba srušiti bagerima. Međutim, da je samo malo manje glup razumeo bi da, u epohi u kojoj živimo, televizije više ne mogu gasiti bilo kakvim rušenjem, navodi vlasnik i direktor TV Pink Željko Mitrović u otvorenom pismu akademiku Teodoroviću koje prenosimo u celosti:

 

"Nekada sam duboko verovao da se intelektualno nacionalno blago sveukupnog znamenja srpske nacionalne mudrosti, nauke i kulture, čuva i gaji u veoma posebnoj riznici, koja se zove Srpska akademija nauka i umetnosti. Nažalost ispostavilo se da pored veoma pametnih, značajnih, telentovanih, kreativnih i vizionarskih ljudi, Srpska akademija nauka i umetnosti, danas služi i za prikrivanje, na sreću samo pojedinih, tako obrušenih tocila, balvana i svakako priglupo-ostrašćenih bitangi, da se postavlja pitanje kako i na osnovu čega su zaslužili poziciju srpskog akademika. 

Ne bih se ni bavio ovom temom da me nije podstakao najgluplji i najnetalentovaniji među akedemicima svih akademika od 1841. godine od kada je SANU i osnovana, a poznatiji kao akademik-bagerista Dušan Teodorović. Istini za volju ovaj naučni radnik, nema ni nagrade, ni priznanja za svoj petodecenijski rad, ali svakako ima poriv da svoju društveno-statusnu fejk poziciju nadomesti rušilačkim ambicijama i pokličom da Pink treba srušiti bagerima. 

Da je Dušan Teodorović samo malo manje glup a malo više informisan, znao bi da u digitalnoj-klaud epohi u kojoj živimo, Pink svojih 60 programa svakog trenutka može emitovoti iz bar sedam centara, od kojih su samo dva u Srbiji i to preko čak pet različitih satelita i preko 130 telekomunikacionih operatora čiji se signali nalaze u gotovo svim domaćinstvima u Srbiji ali i svim drugim zemljama, tako da akademik-bagerista čak ni u simboličkom smislu sa ambicijom pravljenja njiva i šljivika rušenjem televizijskih zgrada po Srbiji nije razumeo da se televizije više ne mogu gasiti bilo kakvim rušenjem. To što ne może razumeti ništa od ovoga, zbog svojih skromnih intelektualnih sposobnosti i gotovo nikakvih znanja, nije razlog da mu neki pametniji akademik ne objasni da su prošla vremena političkih komesara, cenzora i lažnih akademika-bagerista koji bi rušili medije krampovima a naročito u zemlji koja ima sedam nacionalnih emitera i svako domaćinstvo oko 200 televizijakih kanala. 

Da probam da objasnim Dušanu Teodoroviću, koji verovatno i jedini veruje u svoju akademsku titulu, drugačije, mada sumnjam da će razumeti. Da biste srušili Pink, morate tim bagerom i krampom stići prvo do Pariza gde su nam glavni ap-linkovi i rezervni studiji sa kojima svaki srpski novinar 4G konekcijom moze imati momentalni pristup, a potom da probate da tim bagerom i krampom dohvatite naše satelite, koji su na orbitalnim visinama od čak 20 hiljada kilometara, a predstavljaju osnov distribucije i enkodovanja naših programa. 

Ako je ovo prekomplikovano za vaša skromna akademska znanja i shvatanja, a pritom i dalje ne rešava vašu hroničnu akademsku glupost, mamurluk i dremež, dozvolićete da vas pitam nešto jednostavnije: kako je moguće da se neko, ko je akademik tehničkih nauka specijalizovan u saobraćajnoj struci, a u epohi u kojoj svet žudi za radovima iz oblasti implementacije servisa i pisanju softvera za uspostavljanje robotike u oblasti saobraćaja u ambijentu 5G okruženja gde će verovatno prvi rad o digitalnim sinhronizacijama multikomunikacionih senzora između različitih učesnika u saobraćaju kontrolisanim veštačkom inteligencijom za izbegavanje saobraćajnih nesreća, biti dobitnik Nobelove ili neke druge visoke nagrade, a vas, Dušane, iz oblasti vaše saobraćajne struke zanima samo bager?

Ne kažem ja da i bager nije važan i da se ne može unapređivati, ali to svakako nije posao jednog akademika, osim ako vam je ideja namernog brukanja vaše cenjene institucije ili esej o mogućnostima bagerskog ustrojavanja novinarskih sloboda. Idejno rešenje i nacrt ovakvog rada o smart senzorima, mogao bih i ja da vam napišem ako biste me dobro platili. Ne bih zahtevao ni da me potpišete.

I da ne pomisli neko kojim slučajem da sam se ja, kao običan neakademski Željko, drznuo da vređam i ponižavam uvaženog akademika Dušana Teodorovića, predlažem jedan mali dokaz koji bi potvrdio moje navode o vašim skromnim intelektualnim sposobnostima. Spreman sam, da pred kamerama, u živom programu, na bilo kojoj televiziji zajedno i istovremeno uradimo test inteligencije bilo kog britanskog državnog univerziteta, koji možete vi izabrati, samo da bude pod on-line supervizijom tog univerziteta. Od 15 minuta koliko traje ceo test daću vam pet minuta prednosti. Ako ja izgubim neću se više baviti ovim poslom, a ako vi izgubite ne morate ništa da uradite - mislim da je predlog fer. 

U iščekivanju vašeg cenjenog bagerskog odgovora, srdačan pozdrav svim akademskim "krampovima i bagerima".

Željko Mitrović

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
branko1

pre 4 godine

Bravo gospodine Mitroviću.Dobio je "akademik"ono što je I zaslužio.Jedini problem je što on ne shvata kakav je šamar od vas dobio.Da bi shvatio ,trebalo bi da ima bar gram mozga,što je njemu veliki problem da napabirči.Tipičan buzdovan iz vremena kada se vrednovala glupost , prostakluk.i pripadnost vladajućim klanovima

Milorad Culibrk

pre 4 godine

Gospodine Mitrovicu imam samo jedan komentar nas Vase vanseriski inteligentno ortacanje bageristi : " Prema Svetcu i tropar rece Nusic, zakopca slic i sede." Hvala Vam.

Dragi

pre 4 godine

Svaka vam je na mestu gospodine Mitrović! Bagri se treba obraćati samo jezikom koji ta nagradu i razume, pa makar bio i akademik. Pozdrav iz Srpskog Sarajeva,

zozonbg

pre 4 godine

Konacno da i njega neko (Zeljko) spusti na zemlju. Poleteo covek previsoko.

Gordana

pre 4 godine

Sve je vrlo dobro rečeno ,nebih imala ništa da dodam a i nebih ništa menjala, b r a v o MITROVIĆU !

Patriot

pre 4 godine

A ja NE BIH tebi dao više od balvana iz pravopisa i gramatike srpskog jezika...

MilosObilic1389

pre 4 godine

Српска академија наука...Још увек није примила Јована Деретића, који им се смеје у лице, њима и свем њиховом поимању српске фалсификоване историје...Коју смо примили од ГЕРМАНА...А која је креирана 1848. у Берлину да би се затро српски национални идентитет... Али Винча и лепенски Вир су НЕУМОЉИВИ...Србија је колевка беле цивилизације...! Само још нашим вајним академицима није јасно...!?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija