• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.12.2019

16:18

ĐILAS I MIŠKOVIĆ NAREDILI BOŠKU: Dolazi među nas tajkune, ti najbolje radiš za nas!

Politika

ĐILAS I MIŠKOVIĆ NAREDILI BOŠKU: Dolazi među nas tajkune, ti najbolje radiš za nas!

Podeli vest

Đilasov lider Dveri Boško Obradović pohvalio se na Tviteru prisustvom na "CEO Samitu", skupu privrednih lidera regiona?!?


Nameće se, kao logično, pitanje: Šta će Boško među privrednim liderima regiona?

Foto: printscreen Tviter

Ali ako se uzme u obzir da je od nedavno posilni jednog od najvećih tajkuna u Srbiji, Dragana Đilasa, onda je Obradovićev dolazak na "CEO Samit" skoro pa opravdan.

Foto: printscreen Tviter

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djekson

pre 4 godine

Potencijal iz kulture je ispod nivoa Dok je Potencijal za Haos iznad nivoa

Dijana BG

pre 4 godine

Ovaj Boško prazan mu mozak - prazan džep. Pa se tako okolo grebe da bi se negde bar malo pozicionirao. Nekompetentna osoba, ali eto on se ovde pojavio! Ne navijam za opoziciju, a ne navijam ni za Vučića, ali ovaj Boško mi je najiritantnija ljudska pojava na političkoj.sceni Srbije u zadnjih 20 godina. Pod plaštom lažnog patriotizma on i dalje nekako obitava u političkom životu, "a nidje veze"!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija