• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.12.2019

18:32

ĐILAS CRTA METE, A BASTAĆ JE IZVOĐAČ RADOVA! Vesić: Nije slučajno baš ovaj crnogorski kriminalac glavni glasnogovornik mafijaškog klana SzS!

Politika

ĐILAS CRTA METE, A BASTAĆ JE IZVOĐAČ RADOVA! Vesić: Nije slučajno baš ovaj crnogorski kriminalac glavni glasnogovornik mafijaškog klana SzS!

Podeli vest

Nije slučajno da poruke političke mafije koju predvodi Dragan Đilas, saopštava njegova desna ruka, crnogorski kriminalac Marko Bastać, naveo je na društvenoj mreži Fejsbuk zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić

- Crtanje meta odavno je Đilasov posao, a njegov izvođač radova upravo je Bastać, koji je kesom davio i tukao svog kuma Lešnjaka, čiju je ispovest cela Srbija mogla da čuje. Očigledno da Đilas misli da će njegove mafijaške poruke predsednik republike najbolje razumeti ako mu Bastać kaže: Vučiću, nišanimo te!

 

VUČIĆU, NIŠANIMO TE! Đilasova desna ruka Marko Bastać ostavio jasnu poruku na Instagramu!

 

 

Međutim, problem za Đilasa i njegov kriminalni politički klan je u tome što narod Srbije razume kakvo zlo nude Đilas, Jeremić i Obradović pa im na svakim izborima pokazuje da ih ne želi.

Verujem da nadležni državni organi vode računa o svakoj pretnji predsedniku republike, ali dok Vučić ima podršku naroda, Srbija ne treba da brine - zaključuje Vesić.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 4 godine

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, mora da ima podršku službi bezbednosti u situaciji kada ga javno nišane zaslepljeni mržnjom, anarho teroristi, kako ih je dobro i tačno definisao Nebojša Bakarec. Podrška naroda je nesumnjiva, ali svi akteri na političkoj sceni, uključujući SNS kao najveću stranku, moraju apelovati da se bezbednost predsednika države ne sme dovoditi u pitanje, a oni koji mu prete da konačno snose posledice institucionalno.i prema zakonu.

mitta

pre 4 godine

KONACNO DA JE INFORMER NAZVAO PRAVIM IMENOM,CRNOGORSKOG MAFIJASA BASTACA. NEKA KAZE KOLIKO JE GRADJEVINSKI DOZVOLA IZDAO SAMO CRNOGORCIMA NARAVNO , ZGRADA U TAKOVSKOJ SA KRIVIM KRANOM I NISTA BEMAX GRADI GDE HOCE,VLASNIK MAFIJAS CRNOGORAC....

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija