• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.12.2019

21:46

NAKON PUTINOVE PODRŠKE VUČIĆU, ĐILAS NAREDIO: Vređajte Rusiju i Putina! Nikad nam nisu pomogli! (FOTO)

Politika

NAKON PUTINOVE PODRŠKE VUČIĆU, ĐILAS NAREDIO: Vređajte Rusiju i Putina! Nikad nam nisu pomogli! (FOTO)

Podeli vest

Brutalna kampanja lidera Saveza za Srbiju se zahuktava. Kampanja protiv vladajuće Srpske napredne stranke, protiv predsednika Aleksandra Vučića, a na kraju svodi se da je to kampanja zapravo protiv Srbije

Nakon što je shvatio da ruski predsednik Vladimir Putin maksimalno podržava Vučićevu borbu za uspešnu i nezavisnu Srbiju lider opozicije Dragan Đilas naredio je svojim medijima da napadaju sve što je rusko. 

Tako će se na naslovnici Danasa u sutrašnjem izdanju naći tekst o poklonu koji je ruski predsednik dao Vučiću, uz komentar: Bolje da je poslao "Iljušin" da gasi požar"!

Pored toga, tu je i intervju sa, ni manje ni više, ukrajinskim ambasadorom u Srbiji.

Pogledajte sami i uverite se.

Foto: printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maja

pre 4 godine

Djilas ne bi smeo da iznosi u javnosti ovakve price kada i sam zna da je Rusija oduvek bila podrska Srbiji i da joj je pruzala pomoc kad god je to bilo potrebno.

Svetlana

pre 4 godine

Sramota!!! Pametnije mu je da se pokrije po usima i sakrije u misiju rupu. Izdajnik Srpskog naroda..

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija