• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.12.2019

10:35

AKO TREBA, POHAPSIĆEMO CELU VLADU! ŠIPTARI DRHTE OD STRAHA! Iz Haga stigla ŠOKANTNA PRETNJA!

Politika

AKO TREBA, POHAPSIĆEMO CELU VLADU! ŠIPTARI DRHTE OD STRAHA! Iz Haga stigla ŠOKANTNA PRETNJA!

Podeli vest

Član nemačke delegacije koja je boravila u poseti Specijalnom sudu za zločine bivše OVK u Hagu, Jirgen Braund, izjavio je da pred tim sudom mogu biti osuđeni i članovi aktuelne kosovske vlade, ali nije precizirao na koga misli, prenosi "Ljajmi"

- Važno je reći da Sud želi da sprovede pravdu prema počiniocima ratnih zločina dok su bili u OVK. U budućnosti, članovi aktuelne vlade na Kosovu takođe mogu biti osuđeni - rekao je Jirgen Braund.

Nemački zvaničnici koji su u sredu posetili Specijalna veća suda u Hagu pripadaju nemačkoj Komisiji za ljudska prava i humanitarnu pomoć, prenosi Kosovo onlajn.

RAFALNA PALJBA ŠIPTARA! Prvo mu crtali metu u Srbiji, a sada Šiptari iz svih oružja tuku po Vučiću: Ko ti je dozvolio da braniš Srbe?!

 

U haškom sudu primila ih je predsednica suda Ekaterina Trendafilova koja je rekla da je zahvalna na pomoći Nemačke toj instituciji. Navela je da će Specijalni sud biti nezavisan, da će sprovoditi poštena, nepristrasna i bezbedna suđenja.

Istovremeno, optužnice se potvrđuju i njihov broj se povećava, podseća Ljajmi.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija