• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92

06.12.2019

13:34

TRAŽE VEĆI MEDIJSKI PROSTOR, A KAD IH POZOVU U EMISIJU... Lutovac ODBIO gostovanje u emisiji Fokus na televiziji O2!

Politika

TRAŽE VEĆI MEDIJSKI PROSTOR, A KAD IH POZOVU U EMISIJU... Lutovac ODBIO gostovanje u emisiji Fokus na televiziji O2!

Podeli vest

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac odbio je poziv za gostovanje u emisiji Fokus na televiziji O2 i poručio da mu to "ne pada na pamet"

Naime, na poziv glavnog i odgovornog urednika te televizije Dragana Karadžića da gostuje u emisiji Fokus, Lutovac je mejlom odgovorio sledeće: "Ovim putem Vas obaveštavam da mi ne pada na pamet da učestvujem u emisijama na O2 televiziji dok god je ona propagandni servis Aleksandra Vučića i vladajućeg režima."

Lutovcu je bilo ponuđeno da, u snimljenoj emisiji ili uživo, govori o njegovom viđenju aktuelnih dešavanja u Demokratskoj stranci.

(VIDEO) NEKROFILSKI BOLESNICI IZ OPOZICIJE! Uz Vučićevu sliku i parole podrške namontirali POSMRTNI MARŠ!

 

U odgovoru na poruku predsednika Demokratske stranke Dragan Karadžić je poručio da takvo etiketiranje medija nije primereno.

"Poštovani gospodine Lutovac,

Vaše je pravo da gostujete na televizijama na kojima želite.

No, ne priliči predsedniku Demokatske stranke da etiketira O2 televiziju. Koliko znam, Vi se zalažete za slobodu medija, a kada Vam gostovanje u medijima bude ponuđeno, ne samo da odbijate da gostujete, već i dodatno prozivate medije koji su Vas pozvali, u ovom slučaju konkretno O2 televiziju.

Pozvao sam Vas da iznesete Vaše mišljenje o trenutnoj situaciji u Demokratskoj stranci, koja 30 godina baštini demokratske vrednosti u našem društvu, a za koje su se zalagali istaknuti predsednici pre Vas.

Vi ste se, plašim se, odbijanjem da gostujete u našem programu i etiketranjem O2 televizije, tih vrednosti odrekli", naveo je Karadžić.

Na ovaj mejl Lutovac nije odgovorio.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 4 godine

Kao da je to nešto čudno - Lutovac NE SME javno da nastupi nigde bez Đilasovog odobrenja i gde ne može da se naredi kakva pitanja će see postavljati i kakvi zaključci će se iznositi i pre početka emisije. O2 televizija svakako više nije pod Đilasovom kontrolom i ovakav postupak Lutovca je očekivan. Da sam na mestu gospodina Dragana Karadžića ja bih to pismo od Lutovca prosledio Evropskoj Komisiji i Evropskom Parlamentu, čisto kao podsetnik i dokaz da u Srbiji ne postoji sloboda medija i ko su ljudi koji dreče na sve strane svakodnevno to tvrde.

Miloš

pre 4 godine

Bravo za Informer.Na pravi način su opisani ovi tajkuni,uvlakači i lažne demokrate. Bravo Dragane,tiraž ti samo raste zahvaljujući divnim člancima i kvalitetnim novinarima vašim.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija