• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.12.2019

15:49

PROPALA GATARA I KUMA KOSOVSKE NEZAVISNOSTI OPET UDARA NA PREDSEDNIKA I MINISTRA! Mirković: Vučić i Stefanović uvek će se boriti istinom i rezultatima, dok se SzS otima za pare!

Politika

PROPALA GATARA I KUMA KOSOVSKE NEZAVISNOSTI OPET UDARA NA PREDSEDNIKA I MINISTRA! Mirković: Vučić i Stefanović uvek će se boriti istinom i rezultatima, dok se SzS otima za pare!

Podeli vest

Aleksandar Vučić i Nebojša Stefanović će se uvek boriti istinom i rezultatima koji su za građane najbitniji, dok će opozicioni SzS biti slika i prilika delovanja na silu i interesno okupljene bulumente, poručio je šef Odborničke grupe SNS u Gradskom parlamentu, Aleksandar Mirković

- Smanjenje nezaposlenosti, nove fabrike, novi putevi i auto-putevi, razvoj svakog dela naše zemlje, smanjenje izvršenih krivičnih dela, veći broj rasvetljenih slučajeva kao i rekordne zaplene narkotika, samo su neki od dokaza da ti ljudi (Vučić i Stefanović) odgovorno i predano rade svoj posao, ali pre svega sa velikim uspehom - naveo je Mirković.

S druge strane, na današnjoj konferenciji za novinare SzS smenjivali oni koji su se "više puta dokazani lažovi, a iza njih stajali rušitelji Beograda, Srbije kao i manijaci koji bi silovanjem da prevaspitavaju žene i koji su slika su i prilika delovanja te na silu i interesno skupljene bulumente".

Vuk Jeremić, za koga Mirković kaže da je "propala gatara i kuma kosovske nezavisnosti", ponovo je pokušao da se istakne misleći da su građani zaboravili kako se odvratno cerekao i hvalio time šta je uradio na štetu Srbiji.

- Misli Jeremić da će ovim lažima sakriti da mu je najbolji drug i finansijer, koju mu je uplatio više miliona evra, Patrik Ho u zatvoru i to zbog kriminala u kome je i on učestvovao - naveo je Mirković.

(VIDEO) NEKROFILSKI BOLESNICI IZ OPOZICIJE! Uz Vučićevu sliku i parole podrške namontirali POSMRTNI MARŠ!



Ali, dodao je, Jeremić greši kad tako misli jer se i danas osećaju posledice katastrofalne politike kada su nam mnogi u svetu komandovali, naređivali, davali zadatke, a on uživao u skupim tompusima, luksuznim hotelima, egzotičnim destinacijama i to sve o trošku građana Srbije koji su u to vreme ostajali bez posla i na ulici.

- Slušati takvog lažova kome ni u stranci više niko ne veruje, ravno je slušanju bajke o Ali Babi i 40 razbojnika, samo što je ovde ta bajka realnija naročito ako Dragana Ðilasa stavimo u ulogu Ali Babe - naveo je Mirković.

Za potpredsednika Narodne stranke i poslaniksa Miroslava Aleksića, Mirković kaže da je marioneta i da mu nije "kriminala u Trsteniku i laži koje servira iz dana u dan niko nikada ne bi ni čuo za njega".

Ali red je, ističe, opravdati pare koje su dobijene i nema veze ako ispada smešan svaki put, samo zato što su tako naredili Ðilas i Jeremić.

 

VUČIĆ ĆE PRE POGINUTI NEGO DOZVOLITI DA SE OVO DESI! Sila novca drma medije u Srbiji, a sve to ima JEDAN CILJ! Ministar odbrane RASKRINKAO plan VELIKE TROJKE opozicije! (VIDEO)



O lažima "čuvene preletačice" (Marinike Tepić) za koju su Srbi genocidan narod, koju je moralo da demantuje i Ministarstvo spoljnih poslova Ruske Federacije zbog montiranih snimaka, čije laži o paljenju knjiga je demantovao čak i šef Ðilas, Mirković smatra da je izlišno govoriti.

- Svi zajedno ne mogu da provedu deset sekundi govoreći istinu. Neka Ðilas, Jeremić i Obradović nastave po svome, a i šta bi drugo sem mržnje i laži činili, kada ni za šta drugo nisu ni sposobni - zaključio je Mirković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija