• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. KLJAJIĆ

06.12.2019

19:37

MILOGORCI VRŠE TORTURU NAD SRPSKIM SVEŠTENIKOM! Backovića priveli na tivatskom aerodromu!

Politika

MILOGORCI VRŠE TORTURU NAD SRPSKIM SVEŠTENIKOM! Backovića priveli na tivatskom aerodromu!

Podeli vest

Sveštenik SPC u Crnoj Gori Miajlo Backović, poznat po oštroj kritici antisrpskog režima Mila Đukanovića, zadržan je pre par dana na tivatskom aerodromu

Bez imalo srama, Đukanovićeva policija je izvršila torturu nad njim brutalno ga privodeći naočigled druhig putnika. 

MIAJLO BACKOVIĆ, SVEŠTENIK SPC U CRNOJ GORI - Priznanje lažne države Kosovo najveći je sunovrat Crne Gore! (VIDEO)

Backović je potvrdio da se desio ovaj incident, nakon što je sleteo sa leta iz Beograda. 

- Tačno je da su me 3. decembra na aerodromu Tivat sklonili sa strane i naočigled svih putnika sproveli službenici MUP na pretres i ispitivanje u njihovim službenim prostorijama na aerodromu. Osećao sam se krajnje nelagodno, ali posle svega što sam doživeo nakon zaštite Krstionice od pokušaja rušenja nisam iznenađen. Ovo mi se prvi put u životu dešava, jednog sveštenika u mantiji, da sprovedu kao kriminalca na proveru! Ovaj incident na aerodromu pokazuje da je policija ozbiljno shvatila poruke sa nedavno održanog kongresa i odlučili su da pošalju poruku meni, Crkvi ali i brojnim putnicima na tivatskom aerodromu - naglašava Backović. 
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija