• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.12.2019

12:00

(VIDEO) POGLEDAJTE KAKO JE VUČIĆ POKOPAO PROVOKATORE SA N1: Vi mislite da bih ja izašao da kažem da Babić nije upravljao autom, a da jeste? ONDA SE POSTAVLJA PITANJE KAKVU STE SVE IZMIŠLJOTINU SPREMNI DA KAŽETE!

Politika

(VIDEO) POGLEDAJTE KAKO JE VUČIĆ POKOPAO PROVOKATORE SA N1: Vi mislite da bih ja izašao da kažem da Babić nije upravljao autom, a da jeste? ONDA SE POSTAVLJA PITANJE KAKVU STE SVE IZMIŠLJOTINU SPREMNI DA KAŽETE!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je ponovo bio izložen brutalnim napadima plaćeničke televizije N1 čiji su novinari pokušali da ga isproviciraju pitanjima o aferi "Jovanjica" i posebno o nesreći na naplatnoj rampi čiji se snimak, navodno, krije

Vučić je rekao da je snimak nesreće na naplatnoj stanici, u kojoj je učestvovao direktor Koridora Srbije Zoran Babić, dostupan porodici poginule žene, koja uvek može da ga pogleda, ali da im je on rekao, kada ih je posetio, da im to ne savetuje, jer je "snimak jeziv". 

Predsednik Vučić je, odgovarajući na pitanje N1 u vezi ostavke Zorana Babića, kazao da je to pitanje koje treba da bude upućeno Vladi Srbije, da oni najbolje znaju zašto još nije postavljen novi direktor ili se čeka da istekne mandat aktuelnog direktora.

Na optužbe da je Zoran Babić upravljao autom u trenutku nesreće, Vučić je upitao novinara da li zaista može da veruje u takvu izmišljotinu.

- Vi mislite da bih ja izašao da kažem da Babić nije upravljao autom, a da jeste. . .? Onda se postavlja pitanje kakvu sve izmišljotinu možete da kažete - rekao je Vučić.

Takođe podsetio je i da se puštaju gadni snimci o kriminalu u Beogradu, a da je glavni grad Srbije

ŠIPTARI I SRPSKA OPOZICIJA KORISTE ISTE METODE! Važno im je samo da Vučića predstave na najgori način i PROGLASE GA ZA METU!

jedan od prvih pet najbezbednijih gradova, sa samo dva mafijaška ubistva ove godine.

- Mogu slobodno da kažem da nikada Beograd nije bio toliko bezbedan - naglasio je Vučić i podsetio da su u 2003. godini, za vreme vlasti Demokratske stranke, u Beogradu izvršena 77 ubistva.

Kako ja kazao, politički protivnici sami izmišljaju laži i onda uživaju slušajući sopstvene laži.

POGLEDAJTE ODGOVOR VUČIĆA NOVINARIMA N1:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija