• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.12.2019

14:27

NEMA DALJE! Ustaše pokupile recept od ĐILASOVACA I ŠIPTARA i usavršile ga do krajnjih granica!

Politika

NEMA DALJE! Ustaše pokupile recept od ĐILASOVACA I ŠIPTARA i usavršile ga do krajnjih granica!

Podeli vest

Posle gomile laži koje svaki dan iznose mrzitelji, ostalo je jos samo najluđe da se dogodi: Vučić i Li Harvi Osvald su krivi za ubistvo Kenedija!

Đilasovci su pre godinu dana započeli kampanju laži, napadajući predsednika Vučića najidiotskijim izmišljotinama, vređajući njegovu decu, oca, brata. Dovoljno je da pomenemo kako su razapinjali na naslovnim stranama opozicionih glasila predsednikovog sina samo zato sto je patriota i što je navijao za reprezentaciju Srbije, a da ne govorimo o najnovijim brutalnim lažima poput poslednje kojom Đilas i njegova ekipa pokušavaju da uvuku predsednikovog brata Andreja u aferu sa uzgajanjem marihuane i povežu sa čovekom kojeg u životu nije ni čuo ni video.

Metode Đilasovaca usvojili su i Šiptari, igrajući poznatim sistemom - red laži, red uvreda. Dovoljno je samo da istaknemo kako je, verovatno budući premijer vlade u Prištini, Aljbin Kurti, na nepristojan način pominjao ćerku predsednika Srbije. 

(VIDEO) POGLEDAJTE KAKO JE VUČIĆ POKOPAO PROVOKATORE SA N1: Vi mislite da bih ja izašao da kažem da Babić nije upravljao autom, a da jeste? ONDA SE POSTAVLJA PITANJE KAKVU STE SVE IZMIŠLJOTINU SPREMNI DA KAŽETE!

Ali, najnoviji tekst jednog hrvatskog nedeljnika u kojem se Aleksandar Vučić optužuje da je "preko svojih tajnih službi" pustio tekst protiv Luke Modrića u Blicu i da je na taj način zapravo napao odbeglog hrvatskog fudbalskog funkcionera Zdravka Mamića, do sada je sigurno nesto najluđe što je napisano i zapravo najbolje oslikava celu tu priču oko plasiranja laži i uvreda. 

Foto: Tanjug/printscreen

Jer i Đilas i Kurti i Hrvati idu istim principom, što neverovatnija laž ili odvratnija uvreda bude, to ćemo lakše oslabiti Srbiju. Ne shvatajući da je Srbij jaka jer je vodi čovek kojeg narod hože i kojem narod veruje.

Da zaključimo, ne bi nas čudilo da na kraju Aleksandra Vučića optuže da je bio saučesnik u ubistvu američkog predsednika Kenedija. To što tada nije bio ni rođen, ma nema veze, kao da je istina i logika bitna.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ponosanS

pre 4 godine

Da zaključimo, ne bi nas čudilo da na kraju Aleksandra Vučića optuže da je bio saučesnik u ubistvu američkog predsednika Kenedija. To što tada nije bio ni rođen, ma nema veze, kao da je istina i logika bitna. - E pa, mislim da niko nema ovakvog predsednika u svetu. Covek TARZAN, VECAN, ZIVI U 3 DIMENZIJE, upravlja dogadjajima sirom sveta nebitno dali su se desavale, desavaju ili ce se tek desiti. FENOMEN DOSAD NEVIDJEN! ALEKSANDAR VUCIC JE VANZEMALJAC, moze sve sto ni jedan ziv covek ne moze. Od sad pa doveka, danonocno cu se moliti Bogu da nam vecno zivi nas predsednik Aleksandar Vucic, covek van vremena, prostora, dimenzije, unikat na ovom svetu, svemoguc. Eto kad ga tako predstave dusmani srpske drzave i srpskog naroda, koji je djokica uvatio Srbe da ga vredjaju umesto da budu ponosni na takvu silu od coveka. Niko mu trenutno ni do gleznja nije zato ga i pljuju u zemlji i okruzenje, pljuju ga jer im u srcima guja ljuta umesto ljubavi, poljuju ga oni koji ni Hrista nisu postedeli pa sto bi naseg Acu. E pa Aco srbine, neka ti Bog podari snagu, ljubav, mudrost i zdravlje i dug zivot, duzi i od trajanja drzava koje je srpski narod stvarao nasim komsijama u prvom i drugom svetskom ratu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija