• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.12.2019

17:09

KONGRES Stranke moderne Srbije za izlazak na izbore!

Politika

KONGRES Stranke moderne Srbije za izlazak na izbore!

Podeli vest

Većinom glasova delegata na Kongresu Stranke moderne Srbije usvojena je preporuka Širem predsedništvu da donese odluku o izlasku na izbore

Većinom glasova delegata na Kongresu Stranke moderne Srbije usvojena je preporuka Širem predsedništvu da donese odluku o izlasku na izbore.

Šire predsedništvo će o datoj preporuci odlučiti nakon završetka predizbornog dijaloga uz posredovanje Evropskog parlamenta.

Održavanje demokratskih izbora je preduslov da Srbija ubrza evropske integracije i regionalno pomirenje. Zato pozivamo sve proevropske opozicione snage na zajedništvo kako bi pomogli Srbiji da izbori mesto među razvijenim zapadnim demokratijama kojima tradicionalno pripada.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 4 godine

Sada ste ozbiljna stranka, SMS. Poštujte Srbiju jer je ona i arhaična i moderna. Koliko duboko seže u prošlost, isto toliko zahvata ambrozije modernog u budućnosti. To je ogroman i dug period u kome su iskustva potpuno isprepletana, ponekad mistična i nedokučiva, istorijski neobjašnjiva, ali uvek u težnji ka svetlosti i na putu progresa i modernizacije.Nije lako biti deo političkih procesa u našem društvu i sa teretom geostrateške pozicije Srbije, ali bi trebalo za sve da bude čast da služe izgradnji i unapređenju zajednice u periodu koji je pred nama. Neko će imati jači uticaj, neko slabiji, ali svako će znati svoj udeo i ulogu u celini razvojnog procesa.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija