• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.12.2019

19:01

SRBIJO, LICEMERNI AMERI NAS OPET VREĐAJU! POZIVAJU NA SLOBODU GOVORA, a baš ih briga što njihovi puleni u lažnoj državi hapse i osuđuju SVAKOG KO SE DRZNE DA KAŽE ISTINU!

Politika

SRBIJO, LICEMERNI AMERI NAS OPET VREĐAJU! POZIVAJU NA SLOBODU GOVORA, a baš ih briga što njihovi puleni u lažnoj državi hapse i osuđuju SVAKOG KO SE DRZNE DA KAŽE ISTINU!

Podeli vest

Američka ambasada u Prištini saopštila je da su "zapaljiva retorika i istorijski revizionizam u vezi sa događajima 1999. godine neprihvatljivi" i upozorila da se ne vrši selektivno krivično gonjenje zbog izgovorenog na osnovu političke orijentacije ili pripadnosti zajednici

U saopštenju se napominje i da je sloboda govora oduvek bila osnovni princip demokratije.

- Događaji ove nedelje predstavljaju još jedan podsetnik koliko je važno da se Kosovo i Srbija vrate za sto i ponovo usmere svoju energiju na budućnost tako što će normalizovati odnose - poručuje se u saopštenju.

Može li licemernije od ovog?!

Američka ambasada poziva na slobodu govora, a "baš je briga" što su njihovi puleni u lažnoj državi" osudili na dve godine bivšeg   ministra u prištinskoj vladi Ivana Todosijevića na dve godine zatvora zbog "podsticanja na nacionalnu, rasnu, versku mržnju, nemir ili netoleranciju". 

KURTI SE TRESE OD STRAHA! Neće Vučića za pregovaračkim stolom!

A, on je samo rekao ono što već čitav svet zna, da je "slučaj Račak" namešten i da su u tome direktno učestvovale SAD kako bi dobile izgovor da bombarduju Srbiju! 

Sad su kao zabrinuti zbog zapaljive retorike na liniji Beograd - Priština kad je reč o njihovoj izmišljotini Račku.

(VIDEO) NATO ZA NJIH NIJE ZNAO, SRPSKI ŠKORPIONI I SENKE BILI SU SPREMNI DA UDARE PO CENU DA SE NIKO NE VRATI! Junaci ne smeju biti zaboravljeni!

Dakle, kad se već pozivaju na "slobodu govora" američki ambasador u Prištini bi mogao da "izvuče uši" Kurtiju, Haradinaju, Tačiju i ekipi i zaista obezbedi isitinsku slobodu govora!

To su njegovi podređeni, ili možda za Vašington sloboda govora i demokratija ne važi kad su u pitanju Srbi!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maze

pre 4 godine

Ma jel bre.. Kad se kaže da je Jasenovac bio radni logor, jel to sloboda govora ili što? Kamo sreće da zatvaraju sve koji pričaju svašta i potiču na mržnju. Sad je kasno za ovo što je prošlo, al za ubuduće, za ovu djecu što dolaze..

MilosObilic1389

pre 4 godine

... Када су у питању Американци, то је најгори светски шљам којем конкуренцију по покварености праве једино... - ЕНГЛЕЗИ...!

RosaLux

pre 4 godine

Ameri i dalje vode kaubojsku politiku i veruju u pravo jačeg, To je licemerno! Srbija treba da ih tuži za ratnu odštetu!

ponosanS

pre 4 godine

To je pravo lice americke demokratije. Nasu drzavu cepaju, nas narod ubijaju, progone, satanizuju i onda nam jos kazu da moramo postovati ,,tu slobodu na misljenje, verovatno time misle da moramo postovati njihovo nametanje resenja i njihovo cepanje nase drzave,, pa sta ocekivati.

Solunac

pre 4 godine

Demokratija se uvodi bombama,lažima,sankcijama,... Istina i legitimnost,pravo,sloboda,...su zabranjene kategorije za SAD. Pare su pre svega!

Dragan

pre 4 godine

Pa zar oni da propovedaju nesto o demokratiji!? Oni, koji do smrti proganjaju one sto govore istinu. Neka pitaju Dzulijana Asanza o tome sta misli o njihovoj demokratiji. Ceo svet su digli protiv sebe; svakog ko iole ceni dostojanstvo ljudskog zivota - od Rodzera Votersa iz Pink Flojda do Palmele Anderson iz "cuvara plaze." Ja im, pak, prognoziram jedan gradjanski rat. Jer kako drugacije moze da zavrsi zemlja kojoj je biznis da ubija, rusi i pljacka.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija