• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fonet

08.12.2019

13:27

ĐILASOV SAVEZ ZA SRBIJU STAVIO ŠAPU NA CELU OPOZICIJU - PROPAŠĆE KAO DEPOS! Dragoljub Mićunović otkrio ko je najveći neprijatelj Demokratske stranke!

Politika

ĐILASOV SAVEZ ZA SRBIJU STAVIO ŠAPU NA CELU OPOZICIJU - PROPAŠĆE KAO DEPOS! Dragoljub Mićunović otkrio ko je najveći neprijatelj Demokratske stranke!

Podeli vest

Poslanik Demokratske stranke i njen nekadašnji predsednik Dragoljub Mićunović tvrdi da je Đilasov Savez za Srbiju najveći problem za DS, "koji je izleteo kao iz topa" i u kojem je grupa lidera, "stavivši šapu na celu opoziciju, prisvojila manire vlasti, optužujući sve koji nisu sa njima da su neprijatelji"

 

Uporedio je SzS sa nekadašnjim DEPOS-om, koji je okupljao sve "od prestolonaslednika, preko vladika, do političkih stranka, i na kraju propao".

- Ne može da funkcioniše savez u kojem su "jedni za Evropsku uniju, drugi protiv, jedni čuvaju Kosovo, a drugi bi da potpišu sporazum - uveren je Mićunović.

On "ne vidi struje unutar DS, već samo grupe koje su nezadovoljne, a jedna od tih grupa su narodni poslanici, koji su odjednom postali nevažni i o čijim su potezima u parlamentu odlučivali Boško Obradović i Vuk Jeremić".

- Radi se o tome da je DS deo svog suvereniteta premestila u to kolektivno telo koje donosi odluke konsenzusom i koje je odluke monopolisalo, o čemu sam želeo da govorim onda na Glavnom odboru kada mi je oduzeta reč - podsetio je Mićunović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Fikus

pre 4 godine

"da je DS deo svog suvereniteta premestila u to kolektivno telo" O kakvom delu suvereniteta Mićun priča? Lutovac i DS rade isključivo i samo ono što naredi Đilas, nema tu ni S od suvereniteta i integrtiteta nekada najveće stranke. Kraj je vrlo blizu, zna to i Mićun ...

Marcco

pre 4 godine

U pravu je Mićunović kada kaže da ne može da funkcioniše savez u kojem su "jedni za Evropsku uniju, drugi protiv, jedni čuvaju Kosovo, a drugi bi da potpišu sporazum", ali cilj nije da fuknkcioniše koalicija ili država već da se dokopaju vlasti. Shvatili su da čista "građanska" opcija nema šanse da pobedii pa su tu ugurali i ultradesnu partiju onog ljotićevca Obradovića ne bi li pokupili glasove i levo i desno... samo ima tu jedan problem... izgubiće i onih par procenata što su imali. Prirodniji bi bio savez Šešelja i Vesne Pešić, devedesetih, tokom rata u Bosni nego ovo što oni prave danas. Ali, nije uopšte cilj savez, ideologija, država nego pare, pare i pare.

pravednik

pre 4 godine

Kaj danas ništa o narkomanu, dileru i uzgajivaču marihuane. E vučko četniče stari, tko bi to očekivao od tebe????

Sandra

pre 4 godine

Kažu da su stari ljudi mudri, ali kada pređu osamdesetu, sve je upitno. Mićunović i pojedinci u DS od drveta ne vide šumu. SZS nije stranka već organizovan pokret koji hoće da promeni Srbiju tako što će organizovati bojkot izbora na koje neće izaći sigurno preko 65% birača. Zato je sasvim svejedno koje su stranke u tom pokretu jer im je to zajedničko. Što se DS tiče ovo vreme zahteva energične preduzimljive i žilave lidere, pa kada takvog nađete da vodi stranku, za mesec dana može vam porasti rejtig bar na 20%.

Branislav

pre 4 godine

" DS " nikada nije ni bio stranka, pogotovo ne ozbiljna stranka, od početka je to vreća puna rogova koja se nije bavila politikom već trgovinom! Svi rogovi su se boli među sobom ko će biti bolji nato sluga, t. j. ko će dobiti veću lovu za poslušnost, za razbijanje Srbije. To je toliko očito da je to svima u Srbiji, a i šire, jasno, više nego jasno. "DS" je skup narcisa koji će proći, baš, kao mitski Narcis.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija