• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kosovo- online

08.12.2019

19:27

TOLIKO JE HRABAR DA MORAJU DA GA BRANE! Samopredeljenje: Kurti se ne plaši nikoga!

Politika

TOLIKO JE HRABAR DA MORAJU DA GA BRANE! Samopredeljenje: Kurti se ne plaši nikoga!

Podeli vest

"Aljbin Kurti se ne plaši nikoga, ni ratnih zločinaca ni zločinca mira; ni u Srbiji, niti na Kosovu ili bilo gde drugo”, rečeno je u pisanoj izjavi iz Pokreta Samoopredeljenje u reakciji, kako navode, "na medijske napise u Srbiji da se Aljbin Kurti plaši predsednika Srbije Aleksandra Vučića za pregovaračkim stolom".

Erzen Vranići iz Sekretarijata za medije i komunikaciju Pokreta Samoopredeljenje je istakao da se neće voditi tajni razgovori već dijalog o potrebama i pravima ljudi, i ukazao da postoje tri principa na kojima se zasniva politika Kurtija, "kako bi se izlečila rana koja je otvorena propalim projektom oko razmene teritorija".

KAKAV BUM! ALJBIN KURTI JE ZAPRAVO KURTOVIĆ, SRBIN IZ ULCINJA! Posle Hašima Tačija, čiji pradeda je bio PRAVOSLAVNI sveštenik, JOŠ JEDAN PORAZ ZA ALBANCE!

Samoopredeljenje navodi da su ta tri principa da nema sporazuma bez dijaloga, odnosno da nema dogovora putem tajnih razgovora, zatim da nema dijaloga o mapama, odnosno da se dijalog vodi samo o pravima i potrebama ljudi, te da “nema mapa sa predsednicima oko njih, odnosno samo eksperti o demarkaciji priznate granice mogu da gledaju te mape”.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je juče rekao da je uveren da Kurti ima problem kako da se suoči sa njim posle pretnji koje je izrekao njegovoj maloletnoj ćerki.

Brine se kako ću da mu odgovorim, tom velikom junaku, što žensku decu vređa. Zato nije siguran kako bi susret izgledao - dodao je srpski predsednik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija