• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. DAKIĆ

09.12.2019

21:32

BOŠKO DIVLJAK ON BI OPET DA PALI SKUPŠTINU! Đilasov koalicioni partner traži krvave sukobe

Politika

BOŠKO DIVLJAK ON BI OPET DA PALI SKUPŠTINU! Đilasov koalicioni partner traži krvave sukobe

Podeli vest

Lider Dveri sa svojim ekstremistima pokušao da provali u parlament, skupštinska vrata provaljivao udarajući štapom državne zastave! * Obradović najavio nove napade na institucije!

Lider Dveri Boško Obradović ponovo provocira krvave sukobe u centru Beograda ne bi li tako izazvao haos i na silu se dokopao vlasti.

Obradović je u subotu tokom protesta 'Jedan od pet miliona' sa grupom razularenih pristalica pokušao da provali u zgradu Skupštine Srbije. Kada mu to nije pošlo za rukom, on je najavio nove napade na institucije, koje će, kako poručuje, osvojiti svim sredstvima!?!

Obezbeđenje sprečilo haos

Boško Obradović već skoro godinu dana bojkotuje rad parlamenta, a preksinoć je po mrklom mraku pokušao da nasilno uđe u Skupštinu. On tom prilikom nije pokazao samo da je nasilnik, već i da ni najmanje ne poštuje državu Srbiju i njene simbole pošto je vrata Skupštine pokušao da razvali srpskom zastavom, odnosno njenom drškom?! Za sve to vreme, njegovi ekstremisti, među kojima i funkcioner SZS Marko Bastać, navijali su da Obradović zapali Skupštinu, prizivajući novi 5. oktobar.
"Udri, udri! Zapali Skupštinu, zapali sve!", skandirale su Obradovićeve pristalice. Oni su potom zapretili da će 'osloboditi' Skupštinu, isto kao i zgradu Rektorata.

TA "JUNAČINA" JE PLJUNULA U LICE HILJADAMA ISTINSKIH HEROJA! Bečić rasturio Obradovića: Mnogi su dali živote braneći upravo TAJ BARJAK, a Boško ih PONIŽAVA!

Foto: printscreen tvin

 

Ispadi Boška Obradovića

* Sa pristalicama SZS u RTS upao sa motornim testerama
* Članovi Dveri tukli novinarke Pinka
* Obradovićevi aktivisti doneli vešala na Terazije
* Obradović u kabinetu nasrnuo na Maju Gojković
* Na skupštinskom odboru Aleksandra Martinovića iz SNS gađao 'mišem'
* Sa svojim aktivistima napao žene ispred Skupštine grada
* Odbija da odgovara na pitanja 'nepodobnih' novinara

Na sreću, skupštinsko obezbeđenje sprečilo je Obradovića da provali, ali on je najavio još žešće akcije narednih nedelja.

"Narod u poseti Narodnoj skupštini. Ovako će - ako SNS ne omogući poštene izbore - narod ponovo doći da vrati otetu državu i institucije u vlasništvo naroda..." - napisao je on na Tviteru uz slike divljanja ispred zdanja parlamenta.

Komentarišući najnoviji nasilni ispad lidera Dveri, predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković kaže da nikome, pa ni njemu, nije dozvoljeno da ruši institucije.
- Pristalice SZS, na čelu s Obradovićem, koje su upadale u zgradu RTS-a, Skupštinu grada Beograda i obračunavale se s novinarima sada su pribegle novom vandalskom činu. Jasno su pokazali da je njihova jedina namera da izazovu nerede u želji da mimo volje građana dođu na vlast. U divljačkom pokušaju da razbije vrata parlamenta, zloupotrebom zastave Srbije, narodni poslanik Boško Obradović pokazao je da nimalo ne poštuje državne simbole naše zemlje. Srbija je demokratska zemlja u kojoj građani imaju pravo da mirno protestuju, ali niko nema pravo da nasilno upada u institucije - poručila je Gojkovićeva.

(VIDEO) OVAJ STVARNO NIJE NORMALAN! Boško Obradović pokušao DA RAZVALI VRATA SKUPŠTINE I TO ZASTAVOM SRBIJE! PONIZIO NAŠU NACIONALNU SVETINJU!

Premijerka Ana Brnabić ocenila je da je konačno jasno kakvu politiku nude oni koji bi na silu da se domognu vlasti.
- Pokušaj nasilnog upada u Skupštinu jeste konačni dokaz. Posle RTS, Predsedništva, vešala, motornih testera, paljenja knjiga, pretnji, vređanja, sada je sasvim jasno kakvu Srbiju oni nude i kako žele da se domognu vlasti. Neko mora ljotićevcu Bošku Obradoviću da objasni da zastava nije štap već nacionalni simbol - navela je Brnabićeva.

Gori od neprijatelja

Ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin ističe da 'Obradović nije prvi ljotićevac koji bi da ponizi Skupštinu, ali je prvi koji je za to pokušao da iskoristi zastavu Srbije'.
- Nijedan neprijatelj Srbije ne bi se setio da tako uvredi simbol svih Srba. Izgleda da su to Obradovića naučili stranci kada su s njim dogovarali da pomeraju izbore i da dele vlast bez građana Srbije - zaključio je Vulin.

Đilas se pere od Boška?!

Lider SZS, tajkun Dragan Đilas juče je pokušao da se distancira od postupka svog koalicionog partnera Boška Obradovića. On je saopštio da je incident ispred parlamenta bio greška i da je plan bio 'samo da pokucaju':
"Kažimo jasno i glasno da se udaranje državnom zastavom o staklo ne može nazvati kucanjem na bilo koja vrata. I da smo pogrešili. I nastavimo dalje sa razotkrivanjem štetočinskih poteza ove vlasti", napisao je Đilas, a Obradović to nije komentarisao. 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sombor

pre 4 godine

Sve mogu da svatim da jos ni jedno lice nije pritvoreno tobi vec u drugim drzavama davno bilo optuzeni a drugo ko placa ove bednike kad ne dolaze na poso kakva je ovo drzava

ljuba

pre 4 godine

...imaju li u SZS nekog psihijatra da im otvori kartone...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17