• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

08.12.2019

23:42

ĐURIĆ: Jeremić vođa naručene kampanje protiv porodice Vučić

Politika

ĐURIĆ: Jeremić vođa naručene kampanje protiv porodice Vučić

Podeli vest

Potpredsednik SNS Marko Ðurić saopštio je večeras da je predsednika NS Vuka Jeremića tajkunski faktor izabrao za frontmena u realizaciji naručene kampanje protiv porodice predsednika Aleksandra Vučića

Jeremić je ranije danas rekao da gradonačelnik Novog Sada i funkcioner SNS Miloš Vučević, pored krivične prijave protiv braće Aleksandra i Andreja Vučića, treba da podnese prijavu i protiv njihovog oca Anđelka Vučića i to za trgovinu uticajem".

Ðurić ocenjuje da Jeremić svakoga dana dokazuje da je nije politički "već patološki slučaj", i to je sve što se može reći povodom njegovih napada na porodicu predsednika Aleksandra Vučića.

- Očigledno je da ga je (Jeremića) tajkunski faktor izabrao za frontmena u realizaciji naručene kampanje protiv predsednikove porodice, budući da na tako nešto ne bi pristao neko ko je iole normalan i moralan - naveo je Ðurić.

On ističe da ovo nije samo napad na predsednika Vučića već i napad na srpske porodične vrednosti, jer u prošlosti je, upravo u ime zaštite vrednosti na kojima počiva naš nacionalni etos, i u najprljavijim političkim obračunima porodica bila nešto u šta se ne dira.

No, kako kaže funkcioiner SNS, Jeremiću ništa nije sveto, ni porodica, ni godine predsednikovog oca, koji je uzoran građanin, rodoljub, pošten i skroman čovek, upravo sve ono što Jeremić nikada neće neće biti.

- Uveren sam da Vuku Jeremiću neće poći za rukom da od Srbije napravi političku kaljugu i uništi sve ono što je našem narodu najsvetije - naveo je Ðurić u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 4 godine

Srbija ostaje pri stavu da se SzS- u zabrani rad. Nasilje koje su sprovodili u više navrata proteklih meseci dovoljan je razlog za takvu odluku nadležnih organa.Ukoliko do toga ne dođe, Srbija će biti prinuđena da dovede milion ljudi i blokira sve institucije koje do sada nisu reagovale na remećenje javnog reda i mira i pokušaje državnog udara. O tome ne odlučuje ni predsednik Aleksandar Vučić. Dosta smo se igrali mačke i miša svakog vikenda. Građani zaslužuju da žive normalno i žele tužilaštva, sudove, policiju i vojsku koji rade svoj posao.

Lane

pre 4 godine

Opozicionari su dotakli dno dna svojim ponasanjem !

Ema

pre 4 godine

Sramni su potezi opozicije kad udaraju na ono sto je coveku najsvetije - na porodicu. Ovakvim se potezima treba stati na put jer svi znamo da mir i sigornost nasih porodica nema cenu.

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija