• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

09.12.2019

09:35

VEDRANA RUDAN VUČIĆU: Zašto se Srbija toliko naoružava, plaši li se napada Hrvata?! A ONDA JOJ JE PREDSEDNIK DAO ODGOVOR KOJI SE PREPRIČAVA

Politika

VEDRANA RUDAN VUČIĆU: Zašto se Srbija toliko naoružava, plaši li se napada Hrvata?! A ONDA JOJ JE PREDSEDNIK DAO ODGOVOR KOJI SE PREPRIČAVA

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da nije hteo u Zagreb na kongres EPP da ne bi dolivao ulje na vatru, u inače već pregrejanog atmosferi zbog mogućnosti njegovog dolaska.

On je to rekao na opasku Vedrane Rudan da je pogrešio što ipak nije otišao.

"Mislim da nisam pogrešio", rekao je Vučić i dodao: "Da sam otišao tamo, samo bi se o tome govorilo, imali bi proteste na ulicama, tad je bila i godišnjica Vukovara. Hteo sam da uradim nešto dobro za Evropsku narodnu partiju, nisam hteo da dolivam ulje na vatru", objasnio je Vučić sinoć u emisiji Hit tvit, na TV Pink.

Rudan je, takođe, prethodno pitala Vučića zasto se kao predsednik najveće zemlje na Balkanu više ne posveti miru i da li zaista misli da postoji šansa da Hrvatska napadne Srbiju, odnosno - zašto se Srbija naoružava i ko je može napasti.

Foto: Printscreen

"Ne misilim da je to realno (da Hrvatska napadne Srbiju), ne svakako u ovom trenutku, ne ni u budućnosti", rekao je Vučić i zapitao Rudan da li neko misli da Srbija treba da bude bez vojske.

Rudan o tome zasto se Vučić razlikuje od Miloševića, Vučić: Ma ukrali ste šou!

 

Od Miloševića vas ne razlikuje samo to što stalno govorite, primetila je hrvatska književnica Vedrana Rudan u "duelu" s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u emisiji Hit tvit, u kojoj mu je "objasnila" da smeta Americi jer je "još žilav", i da treba ozbiljnije da razmišlja o svojoj političkoj sudbini.

Rudan je sinoć, inače, emisiju, odnosno šou koji je, kako je primetio Vučić "uzela", počela tako što je objasnila da je pristala na gostovanje jer, u principu, voli "mlade i zgodne" muškarce, kao što je Vučić, i tu je, kaže, "prelomila", a "usput, pogotovo, ako je to predsednik susedne zemlje i to bratske".

(FOTO/VIDEO) VEDRANA RUDAN ŠOKIRALA VUČIĆA U EMISIJI "HIT TVIT" : Da li će tebe ubiti, pa da uđeš u istoriju? A ONDA JOJ JE PREDSEDNIK SRBIJE NEOČEKIVANO ODGOVORIO!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miloš

pre 4 godine

Šta bi sa odgovorom na moje pitanje o ne objavljivanju mog pristojnog komentara.Nije moguće da nema nijednog komentara na ovaj izazovni članak od sinoć.Znači,Dragan vrši cenzuru,a usta mu puna demokratije.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija