• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.12.2019

18:27

ŠTA VAM NIJE JASNO?! Čeda Jovanović ALARMIRAO JAVNOST: Oni viču "VUČIĆU, P... KOSOVO SI IZD'O", A DRŽAVA NAM SE RUŠI PRED OČIMA!

Politika

ŠTA VAM NIJE JASNO?! Čeda Jovanović ALARMIRAO JAVNOST: Oni viču "VUČIĆU, P... KOSOVO SI IZD'O", A DRŽAVA NAM SE RUŠI PRED OČIMA!

Podeli vest

Lider Liberlano demoraktske partije Čedomir Jovanović upozorio je da napad na parlament koji se dogodio u subotu nije ni spontan ni bezazlen i da pokazuje da nam se država ruši pred očima

Upitan ko stoji iza pokušaja upada u Skupštinu - Jovanović je rekao novinarima u holu Skupštine "šta vam nije jasno" - crkva, SzS, GRU (ruska obaveštajna služba), ratni zločinici i profiteri.

- I svi protagonisti ideja koje su nas uništile kao narod i zemlju, svi koji idu ispred RTS i predsedniku države dobaciju p... Kosovo su izdo - rekao je Jovanović i dodao da je tim ljudima jedina dužnost da naprave haos i sve u skupštini naprave onima koji pucaju u invalide i ljude iz ratova.

Takođe, on je upozorio i da je sve trebalo da se završi drugačije, a i dodao da smatra da Rusija ima svoj interes u svemu tome.

NI DA BEKNE! Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović KONAČNO se pojavio pred sudom, o PET MILIONA EVRA NIJE REKAO NI REČ! (VIDEO)



Jovanović je dodao da se se iz tog događaja može videti i šta može proisteći iz bojkota institucija i izbora.

Pozvao je građane da ne dozvole da razočaranje bude povod za nesreću "koja nam kuca na vratima".

Jovanović je nazvao sramotom to što je uradio jedan poslanik "okružen huljama", onima koji se kriju iza boračkih knjižica, što razvaljuje vrata skupštine u kojoj godinama radi šta hoće, pa dovodi u parlament ljude sa Krima i Ukrajini radi ono što se desilo Kosovu.

Prema njegovim rečima, ne može se preći preko dešavanja u subotu jer to kako kaže nije problem jednog isfrustiranog čoveka već zemlje koja se pred tim povlači.

Pozvao je Ðilasa i SzS da kažu da li znači da će jedan dan napadati RTS, drugi RRA, treći Skupštinu, a četvrti domove građana.

 

ĐILAS JE APSOLUTNI VLASNIK DVERI, A BOŠKO JE NJEGOV TERIJER! Jugović objasnio: Njih dvojica žele državu u kojoj će se bogatiti kao prodavci magle i preko grbače naroda!



On je zahvalio predstavnicima EP na pažnji koju su Srbiji posvetili i dodao da se iz razgovora o izbornom procesu polvači jer su postali besmisleni.

Ocenio je da je sve što je dgovoreno na FPN u dijaologu vlasti i opzicije realizovano i nema nikave veze sa političkom krizom u kojoj se Srbija nalazi.

Na pada mi na pamet da pristajem na tu vrstu poniženja, da sedim u skupštini dok se oni iz EP povlače po hotelima sa onima koji dovode ''junake'' sa Krima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 4 godine

CRKVA,SZS,GRU,RATNI ZLOCINCI I PROFITERI...SAMO NISI PROZVAO PLACENIKE ZATO STO SE TI NALAZIS U TOJ GRUPI.DZABE RADIS KADA TE SNS NECE...!!!!

koki

pre 4 godine

Hulje sa borackim knjizicama??? Veterani iz ratova u koje su ih poslali Vucic, Dacic, Vulin, Toma, Seselj i kompanija koja je i sada posle 30 godina na vlasti. Kako te bre nije sramota Cedomire.

Penzionerj

pre 4 godine

Ala si ti dobricina. Neces izbeci odgovornost, a ima ih puno.

Marcco

pre 4 godine

Ovo više nema smisla. Ne treba izmisliti toplu vodu. Lepo kao u Londonu pre par godina, policija povuće crtu i ko pređe tu crtu najstrašnije nastrada fizički a potom i finansijski. Svi znaju ta pravila i svako zna šta ga čeka. Tamo se ili ponašaš civilizovano ili provedeš jadan život po zatvorima i ulicama kao beskučnik.

ponosanS

pre 4 godine

Kako ovom coveku ne dosadi da manipulise i laze. Koga bi krivio da nema Rusije? Cedo providan si kao najlon carape moje drage. Pokrij se i cuti, rusi se tebi u mozgu, ponestaje ti ideja kako do penzije dzabalebarositi u skupstini. Ceo zivot zivis na plecima penzionera sram te bilo jos ih pljujes. Oni jedini grade ovu drzavu, popustaju, poginju kicmu, kad su bili mladi gradili su Srbiju i Jugoslaviju sad opet oni podnose najveci teret kad si ti podmetnuo svoja ledja.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija