• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.12.2019

22:45

KRŠITE USTAV AKO SE POJAVITE NA DODELI NOBELOVIH NAGRADA! Komšić zapretio predstavtnicima ambasade BIH zbog Handka, NE MOŽE DA SHVATI DA TAKO NIŠTA NEĆE PROMENITI!

Politika

KRŠITE USTAV AKO SE POJAVITE NA DODELI NOBELOVIH NAGRADA! Komšić zapretio predstavtnicima ambasade BIH zbog Handka, NE MOŽE DA SHVATI DA TAKO NIŠTA NEĆE PROMENITI!

Podeli vest

Kabinet Predsedavajućeg Predsedništva BiH Željka Komšića informisao je danas ambasadu Bosne i Hercegovine u Kraljevini Švedskoj da ne postoji ovlašćenje za bilo čije prisustvo u ime BiH ceremoniji dodele Nobelove nagrade u Stokholmu

- Ovim putem vas informišemo da Predsedništvo BiH nije zauzelo stav kojim se bilo ko ovlašćuje da prisustvuje dodeli Nobelove nagrade u ime BiH, a u tome smislu niti u ime Ambasade BiH u Kraljevini Švedskoj. Napominjemo, da bi svaki vid samovoljnog postupanja mimo Ustavom utvrđenih stavova Predsedništva BiH predstavljao kršenje Ustava i zakona BiH - piše u dopisu upućenom Ambasadi BiH u Švedskoj, prenosi Klix.

HANDKE IM JE TRN U OKU! Albanci bojkotuju dodelu nobelovih nagrada, UMISLILI DA SU BITNI!

Ceremonija dodele Nobelovih nagrada biće održana u utorak u Stokholmu, a među dobitnicima je i austrijski pisac Peter Handke, koji se našao na meti kritika zbog svojih stavova da je Srbija žrtva ratova 90-ih, kao i o Srebrenici i Slobodanu Miloševiću.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan lala

pre 4 godine

Predsednistvo BiH nije zauzelo nikakav stav ni da je zabranjeno a ni da je dozvoljeno da se u ime BiH prisustvuje dodeli Nobelove nagrade . Znaci BiH ambasada u Svedskoj nije dobila ni zabranu a ni dozolu. Neka komsici ne prodaje maglu i ne preti toboznjim krsenjem ustava posto nema nikakve odluke predsednistva. Srbi ako ih ima u ambasadi BiH u Svedskoj neka prisustvuju u ime R. Srpske . Za podsetiti kakav je dvolican komsici , kako je komsici na zasedanju u OUN bez saglasnosti predsednistava BiH iznosio svoje licne stavove u ime BiH jeli tada komsici krsio ustav BiH i jeli komsici odgovarao za to ? Nema BiH nikakve chanse za odrzivost sa ovakvima kakvi je komsici.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija