• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.12.2019

20:08

VUČE, SVI TE PAMTE PO: JE*AO SAM MAJKU SRBIJI! Mirković SPUSTIO Jeremića: Đilas te izbacio iz DS kao staru kantu, svakog dana si sve smešniji!

Politika

VUČE, SVI TE PAMTE PO: JE*AO SAM MAJKU SRBIJI! Mirković SPUSTIO Jeremića: Đilas te izbacio iz DS kao staru kantu, svakog dana si sve smešniji!

Podeli vest

Loš saradnik, još gori političar, a najgori vidovnjak, Vuk Jeremić opet gledanjem u karte, pasulj ili možda neku kuglu, pokušava da predvidi šta će se desiti, ali kao i svaki put do sad, bez bilo kakvog dodira sa realnim svetom i životom, rekao je Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda

- Za nekog ko je obavljao visoke funkcije, do duše jako neuspešno i aferama obelženo, morao bi već jednom da shvati da je njegovo političko delovanje diskutabilno, jer je teža kap kiše  od njegove reči i da svakog dana ispada sve smešniji te je tako došao u poziciju da služi za podsmeh čak i svojim kolegama iz SzS-a.


Budalaštine i teorije u kojima živi i projektuje na osnovu klanova, obračuna, podmetanja koja je, ne tako davno, imao sa svojim sadašnjim saborcem Đilasom koji ga je iz DS-a izbacio kao staru kantu. 


Na svu sreću, pre svega građana Beograda i Srbije koji se polako ali sigurno oporavljaju od posledica užasne i pljačkaške politike režima DS-a, Srpska napredna stranka je sve suprotno od takve stranke i u njoj nema takvih klanova i borbi koliko god to bile velike želje Đilasa, Jeremića i fašiste Obradovića.

FUNKCIONERI DEMOKRATA SLOŽNO PROTIV TAJKUNA! Lečić: Đilas kupuje DS! Mićunović: SZS će propasti kao Depos

 


Ni izmišljene priče o Krušiku, Jovanjici neće promeniti činjenicu da će Vuka “je*ao sam majku Srbiji” Jeremića ceo svet pamtiti kao poslovnog saradnika čoveka, prijatelja i nezvaničnog savetnika koji je u zatvoru zbog kriminala u kome je Jeremić posredovao i omogućavao mu kontakte.


Taj isti robijaš Patrik Ho, Jeremiću je uplatio milione dolara, do sada nismo dobili odgovor za koje to usluge ali je svima jasno i bez odgovora.


Može Jeremić da mrzi i pljuje i Stefanovića i Vučića ali to neće izbrisati postignute rezultate. Čoveku koga i njegovi mediji i novinari hvataju u laži ne može se verovati ni kada se predstavlja, a kamoli kada priča o nekom ili nečemu drugom.


Jaka, stabilna, suverena, ekonomski jaka, bezbedna i u stalnom obračunu sa kriminalom zarad mirnijeg i lepšeg života svih građana, Srbija je postala zahvaljujući Vučiću, Stefanoviću i ljudima koji su svaki dan posvećeni svom poslu i koji se trude da ona takva ostane i napređuje još vise.

 

ŠOK! NARKO DILER U ZAGRLJAJU LIDERA SzS! Biljana Popović Ivković pokazala zajedničku fotografiju Đilasa i Dabovića! (VIDEO/FOTO)

 


Žalosno je što te ljude pljuju oni koju su rečima i delima dokazali da su najgori po našu zemlju poput Đilasa, Jeremića, Obradovića ali to govori o njima, zato neka nastave svojim putem, uskoro ni sami sebe neće podržavati, pogotovo što se iza masnih laži kojima se služe kriju razni šuraci i kumovi koji su švercovali pozamašne količine kokaina i heroina - zaključuje Mirković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija