• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

11.12.2019

10:05

ĐURIĆ: Jeremić došao do dna političkog prostakluka i bahatosti

Politika

ĐURIĆ: Jeremić došao do dna političkog prostakluka i bahatosti

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić ocenio je danas da je predsednik Narodne stranke i predsedavajući SzS Vuk Jeremić napadima na predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu došao do samog dna "političkog prostakluka i bahatosti"

Ðurić je u saopštenju naveo da Jeremić građanima nudi budućnost u kojoj će napadi na porodice političkih protivnika i linčovanje onih koji misle drugačije biti normalna stvar, ali naglašava "da mu to neće biti dozvoljeno".

- Razmere njegove perverzije su u suprotnosti sa njegovom neznatnom političkom snagom i Srbija ne treba da strahuje od Jeremića i njegovih revolucionarnih metoda - naveo je Ðurić.

Ponavlja da Jeremiću neće biti dozvoljeno da zatvara granice, izlaže porodice političkoj odmazdi i "zavodi diktaturu i strahovladu".

BEDNO! JEREMIĆ OČARAN VELIKOALBANSKIM LIDEROM: Aljbin Kurti je INTELEKTUALAC, PATRIOTA I STABILAN ČOVEK! (VIDEO)

Komentariše i Jeremićevu ocenu da je lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti intelektualac i patriota, uz ocenu da takvo "podilaženje" ekstremisti i borcu za veliku Albaniju nikada nije viđeno na srpskoj političkoj sceni.

- Kada je Jeremić u pitanju, sramota sramotu stiže. Hvaliti čoveka koji Olivera Ivanovića naziva srpskim ratnim zločincem, koji se javno zalaže za stvaranje velike Albanije i ukidanje svih kolektivnih prava Srbima novo je poglavlje u biografiji beščašća Vuka Jeremića - naveo je Ðurić.

Dodao je i da Jeremić nije izneo nijednu reč osude za presudu Ivanu Todosijeviću, koji je osuđen na dve godine zatvora samo zbog izrečenog stava da je napad na našu zemlju 1999. bio agresija za koju je Račak iskorišćen kao lažni povod.

Jeremić je juče rekao da su informacije o Krušiku, kao i hapšenja u Jovanjici, rezultat "rata klanova porodica Vučić i Stefanović", kao i da je Kurti intelektualac, patriota i prilično stabilan čovek.

Tvrdi i da otac Aleksandra Vučića, Anđelko, utiče na rad BIA.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija