• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.12.2019

13:01

EKSKLUZIVNO! BOŠKO SPREMA HAOS SA ADŽEMOVIĆEM, ova fotografija je dokaz! POMAŽE IM I GENERAL SIMIĆ!

Politika

EKSKLUZIVNO! BOŠKO SPREMA HAOS SA ADŽEMOVIĆEM, ova fotografija je dokaz! POMAŽE IM I GENERAL SIMIĆ!

Podeli vest

Lider Dveri Boško Obradović sastao se u jednom restoranu u centru Beograda sa kontroverznim biznismenom Srđanom Adžemovićem Adžemom i od njega zatražio podršku za novi napad na Skupštinu Srbije * Sastanku, koji je trebalo da liči na provod uz muziku, prisustvovao i general policije Dragiša Simić

Lider Dveri, Boško Obradović, posle neuspelog pokušaja upada u Skupštinu Srbije prošle subote planira novi haos u Beogradu i traži pomoć i od ljudi bliskih podzemlju, otkriva Informer!

Kako se vidi na fotografiji, koju ekskluzivno objavljujemo, Obradović se nedavno u jednom restoranu u centru Beograda sreo sa kontroverznim biznismenom, više puta hapšenim i optuživanim Srđanom Adžemovićem Adžemom i od njega tražio podršku za novi nasilni upad u parlament. Sastanku, koji je trebalo da liči na provod uz muziku, prisustvovao je i general policije Dragiša Simić, bivši direktor Instituta "Dedinje" dr Boško Đukanović i Obradovićev saradnik iz Dveri Jugoslav Kiprijanović.

ŠOKANTNO! TOCILO PLAĆAO PROTESTE?! Otkrivene narko-veze u vrhu Saveza za Srbiju

Opasni planovi

Kako saznajemo, Obradović je od Adžemovića tražio da mu pomogne u organizaciji novog napada na srpski parlament.

- Bošku je dosta više neuspelih akcija. On sada planira da maksimalno radikalizuje proteste. Zato od Adžemovića traži podršku za novi napad. Ideja mu je da Adžem organizuje svoje 'žestoke momke' i tako dobije na kritičnoj masi, ali i da oko sebe okupi ljude koji neće prezati ni od čega i koji neće brinuti zbog skupštinskog obezbeđenja - prenosi naš izvor, koji je upoznat sa detaljima sastanka.

UDARILI JEDAN NA DRUGOG! TAJKUN BESAN NA ŠEFA 'DVERI'! Đilas: Boško je lud, Ko zna za koga on radi!

Foto: ilustracija/Zoran Sinko/MUP

Tocilo Obradovićev kum,
plaćao proteste opozicije?!


Policijski sindikat je, podsetimo, ove nedelje pozvao nadležne da istraže sumnje da je Mladen Novaković Tocilo, koji je uhapšen sa 77 kila heroina, bio u bliskim vezama sa liderom Dveri, Boško Obradovićem. Postoje čak i ozbiljne indicije da je Tocilo plaćao troškove protesta opozicije. Prema tvrdnjama članova Policijskog sindikata, Obradović napadima i lažima pokušava da kriminalizuje policajce kako bi spasio svog kuma Tocila.

Prema njegovim rečima, sasvim je indikativno da je sastanku prisustvovao i policijski general Dragiša Simić.
- Ne mogu da tvrdim da je Simić umešan u sve ovo, ali je činjenica je bio sa njima u društvu. U svakom slučaju, Simić kao policajac mnogo zna o funkcionisanju obezbeđenja i eventualnim 'slabim tačkama' koje Obradović, Adžemović i njihove ekipe mogu iskoristiti... - objašnjava Informerov izvor.

I dok se Obradović nije oglašavao, predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti, Igor Bečić, kaže da sve ove ljude spaja velika mržnja prema predsedniku Vučiću.
- Obradović, verni Đilasov jurišnik i njegov kandidat za ministra policije, ima zadatak da osim Andreja Vučiča napadne i sve policajce koji su se zamerili velikom medijskom tajkunu, i to ne samo zbog hapšenja njegovog nesuđenog šuraka, inače osuđenog narko-dilera, već i svih onih koji su istraživali Đilasove mutne poslove dok je bio na vlasti. Posle otkrivanja Obradovićeve, kako se u javnosti sumnja, kumovske veze sa narko-dilerom Tocilom, jasno je da Bošku trebaju savetnici koji mogu da mu pomognu u daljem pokušaju kriminalizacije visokih funkcionera SNS i MUP - upozorava Bečić.

Sve je moguće

Analitičar Branko Raždun kaže da je teško pretpostaviti o čemu su okupljeni razgovarali u toj kafani.

Foto: Informer DN


- Ipak, na neformalnim okupljanjima razne se stvari rešavaju i ugovaraju se saradnje. Vrlo je moguće da su razgovarali i o tim temama. Čini mi se da deo opozicije, u kome je i Obradović, traži rešenje kako da se iskobelja iz priče o bojkotu. Oni to pokušavaju da urade na indirektan način, suptilno, kako se ne bi zamerili Đilasu. To pokušavaju i izlaskom na lokalne izbore preko grupe građana, pa su ovo možda bili pregovori sa poznatim ličnostima da budu na čelu tih grupa građana - zaključuje Radun.

Boško napada policajca koji je uhapsio Đilasovog šuraka!


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Boško Obradović i ceo Savez za Srbiju već danima žestoko napadaju i pokušavaju da diskredituju srpsku policiju. Posebno su se okomili na policajca Gorana Papića zbog toga što je on septembra 2016. godine uhapsio narko-dilera Milana Dabovića, šuraka Dragana Đilasa. Prethodno je državna sekretarka MUP Biljana Popović Ivković na konferenciji za medije pokazala fotografiju na kojoj su Đilas i Milan Dabović, pojašnjavajući da se žestoki i gotovo svakodnevni napadi lidera SZS na policijske službenike dešavaju 'po šablonu' uvek kada policija zapleni narkotike i uhapsi narko-dilere.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sumadinac

pre 4 godine

Ovo na licu mesta odmah hapsiti stvarno sramota da general policije sarabjuje sa tajkunima i kriminalcima nama nije potrebna kriminalna Drzava.

Citalac

pre 4 godine

Ovo je strasno!!! Na javnom mestu kuju konspirativne ideje naocigled svih, uz muziku i provod spremaju haos i tajnu saradnju dok ih svi gledaju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija