• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.12.2019

20:33

AJ' ŠTO NISU PRIJAVILI SKUP POLICIJI, NEGO NISU NI SVOJIM PRISTALICAMA, PA IM NIKO NIJE DOŠAO...

Politika

AJ' ŠTO NISU PRIJAVILI SKUP POLICIJI, NEGO NISU NI SVOJIM PRISTALICAMA, PA IM NIKO NIJE DOŠAO...

Podeli vest

Lideri Saveza za Srbiju pompezno su najavljivali današnju blokadu Radio televizije Srbije. Toliko su ga dobro organizovali, da ga nisu ni prijavili MUP-u. Kao da su znali da nemaju šta da prijave. Kao da su znali da će ih se okupiti samo stotinak

Protest ispred Javnog servisa trajao je punih osam sati, od 12-20 časova. Čak 123 osobe bile su ispred RTS-a. U tu brojku računaju se svi lideri, funkcioneri i aktivne glasnogovornice Saveza za Srbiju.

Dakle, ne računajući njih kao organizatore, pristalica je bilo u vrh glave 20. 

 

 

Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović nastavili su sa brukanjem. Pored toga što nemaju program kojim bi privukli građane, oni ih svesno konstantno odbijaju. 

Danas je ova "demokratska" opozicija nudila jeftinu zabavu za narod. Igrali su fudbal ispred RTS-a, zastavom Srbije šutirali loptu, glumili protest. Falili su samo ljudi. 

(VIDEO) DNO! ĐILAS OTEO ZASTAVU SRBIJE BOŠKIĆU, PA KRENUO DA PIKA FUDBAL NJOM! SzS nastavlja skrnavljenje DRŽAVNOG SIMBOLA!

 

Očigledno su zaboravili da ih pozovu, jer, prosto, nemoguće je da ceo Savez za Srbiju broji samo 123 osobe. Ili je ipak moguće?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MiRa

pre 4 godine

Samo se vi prebrojavajte. Doći će i vama kraj.

Marcco

pre 4 godine

Nama ovde nedostaju zapadni zakoni. Demonstriraj koliko hoćeš ali ako uđeš i milimetar u nečiju imovinu, sledi pendrek i privođenje... ovi su ušli duboko u imovinu RTS-a. Ulaz u RTS nije ulaz u zgradu već ulaz u parking. U Engleskoj je ta granica čak dva metara od imovine... razlog da ljudi mogu nesmetano da se kreću trotoarom tj. da uđu i izađu iz zgrade. Onemogućavanje izlaska iz zgrade se smatra teškim krivičnim delom, jednakim kidnapovanju ili neovlašćenom lišavanju slobode... kazna je najmanje 5 godina zatvora, u proseku 10 a najviše 40 godina. Np. u slučaju da se nešto desi kao što je požar u zgradi a osobe ne mogu da izađu jer je neko legao na vrata sa spoljne strane i dođe do smrtnog slučaja... 30 do 40 godina bez problema. U slučaju da neko jednostavno ne može da izađe iz zgrade jer je neko legao na vrata ili mu preti... 5 godina.

Sara Kej

pre 4 godine

Za Djilasa su dobri samo oni mediji koji izvjestavaju ono sto on zeli.

Ljubiša

pre 4 godine

Ma,javili su oni svima,ali dnevnica bila samo jedna crvena,a 'ladno bre...nema sad šuraka Dabe,i kuma ''Tocila'' da povećau dnevnicu i daju neku ''crtu'',ova četri jahača Apokalipse neće da otvore novčanike.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija