• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.12.2019

17:00

SRPSKA LIGA: Pod hitno procesuirati Sulejmana Ugljanina

Politika

SRPSKA LIGA: Pod hitno procesuirati Sulejmana Ugljanina

Podeli vest

Predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev izjavio je danas da Srbija ne sme da dozvoli da pojedinci, poput Ugljanina, narušavaju njen teritorijalni integritet

- Država Srbija ne sme da dozvoli da pojedinci, poput Sulejmana Ugljanina, narušavaju njen teritorijalni integritet i suverenit, promovišući separatističke ideje i stvaranje Velike Albanije na srpskoj teritoriji, zato Srpska liga (SL) poziva sve nadležne institucije u našoj zemlji, da pod hitno reaguju, i u skladu sa Ustavom i zakonima procesuiraju Ugljanina zbog njegovog protivustavnog političkog delovanja i pozivanja na otcepljenje Sandžaka – izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik SL.

- Nedopustivo je da Sulejman Ugljanin uživa sve slobode i prava države Srbije, dok u isto vreme priziva novi Rambuje ili Dejton, koji će rasparčati Srbiju i od Sandžaka stvoriti novu državu koja će se udružiti sa šiptarskim teroristima na Кosovu i Metohiji, pod pokroviteljstvom Albanije – kaže Đurđev, dodajući da moramo ozbiljno shvatiti ovakve pretnje lidera SDA Sandžaka koji je očigledno rešen da istraje u svojim političkim namerama da otme deo srpske zemlje, i po ugledu na Albance u južnoj srpskoj pokrajini, od Vašingtona i Brisela, izbori međunarodno priznanje


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 4 godine

Suljo je šejtan njemu samo pop može da pomogne.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija