• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.12.2019

20:19

(URNEBESNI VIDEO) AJ ĐAS SEJ! ENGLESKI NA ĐILASOV NAČIN! Ovo morate pogledati, PLAKAĆETE OD SMEHA!

Politika

(URNEBESNI VIDEO) AJ ĐAS SEJ! ENGLESKI NA ĐILASOV NAČIN! Ovo morate pogledati, PLAKAĆETE OD SMEHA!

Podeli vest

Lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas nasmejao je mnoge svojim izgovorom engleskog jezika

Ovaj urnebesni video nastao je tokom jučerašnjeg Đilasovog obraćanja Evropskom parlametnu o izbornim uslovima i slobodi medija u Srbiji.

Đilas je koristio neki, samo njemu znani, engleski, ali to će vas nasmejati do suza! 

Pogledajte sami i uverite se: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marcco

pre 4 godine

... рили дејта... tu sam stao, ne mogu više. Tranfers blama! Nadmašio je "...гренмодерс енд фрогс..."

Dragan

pre 4 godine

A ti marko on nije stranac i što bi znao engleski ne mareći već marko budi svoj a ne stranac. Svi bi da su englezi al ja ne

Marcco

pre 4 godine

pa budi svoj i nemoj da trčiš na zapad tražeći pomoć od njih jer njihova pomoč jedino može da se ogleda u sankcijama i embargu protiv Srbije. Kome će to da najviše šteti, sasvim je jasno.

Marcco

pre 4 godine

Ok. Slažem se, što bi neko morao da zna engleski ako živi u Srbiji i za tim nema potrebe ali, koji ga moj onda priča?

Siniša Škarica

pre 4 godine

Bivšem studentu prodekanu na Mašinskom fakultetu treba proveriti diplomu. Tada su Nebojša Čović i Dragan Čović bili (nisu rodbina) članovi-sekretari SK? Eto malo istraživačkog novinarstva.

Banderash

pre 4 godine

Uz nadu da ce biti objavljeno: Pa bolji mu je engleski od Dacicevog ili Vucicevog, da se ne lazemo. Nesto ne primetih da ste objavljivali ovakve klipove za ovu dvojicu pomenutih?!

Ljubiša

pre 4 godine

Ma,učio engleski od Šojića,ili mu tako napisali,''Aj em mister Šoujić,sas meko ''ć''.

Mladen

pre 4 godine

E moj kolega inženjeru... Sramota li te je ikad svog postojanja i svega što si radio protiv Srbije? Za tvoje vreme Dragane, niko nije mogao posao da nađe a da nije debelu vezu imao. Često se sećam kako je govorio da je mašinski inženjer i kako je 2 i 2 =4. Srbiji treba opozicija, ali ti, onaj seljo iz Čačka i ona vucibatina što je učinila sve da se Crna Gora odvoji od Srbije, vas takve neće Srbija. Nije ni Vučić 100% ispravan, i njemu bih u lice mnogo šta rekao, ali je u pravu kada vas omalovažava i ne šiša ni 2%. Samo mi nije jasno zašto vas sve nije pohapsio kad je došao na vlast?! Uzeo vam pare, svima koji ste jahali ovu državu, a ima vas... I eto S400, verujem da bi se nakupilo i za 5 diviziona.

Cica Mrsoje

pre 4 godine

Bolje neka prestane da se bavi politikom i otvori univerzitet za strane jezike , specijalizacija -engleski

Žigolo

pre 4 godine

Kukuuuuu, od sramote ja se sa takvim engleskim ne bi pojavio ni u prodavnici cipela a on pravo u EP ... Nikakvo čudo da je pričao pred praznom salom, pobrgoše poslanici glavom bez obzira čim je izgovorio prvu rečenicu. Pitam se samo da li je Tanju Fajon bar malo sramota?

Lane

pre 4 godine

Opozicija svojim ponasanjem preteruje. Narod ne zeli na vlasti nekoga ko samo zna za nered i nasilje! Daleko im lepa kuca !

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija